AKTUELNO

Od njihove svađe, tresla se Bela kuća.

Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić imaju definitivno najburniji odnos od svih ljubavnih parova u Zadruzi. Oni su se i prethodne noći žestoko posvađali i to zbog Baneta Čolaka.

Naime, Marija Ana je otišla u pab, gde je Filip spavao i rekla mu kako je odbila Baneta jer nije želela njega da povredi. Zbog ove rečenice, Đukiće je pobesneo.

Foto: TvPink Printscreen

On je otišao do Čolaka i počeo da ga preklinje da započne vezu sa njegovom bivšom devojkom. Smiljanićeva nije želela da komunicira sa Filipom i uporno je pokušavala da ga otera kako bi ostala sama sa Banetom.

Molim te, idi da se smuvaš sa Banetom. Meni je tebe žao. Evo ti ga Bane, sad ću da ga zovem. Skini mi se sa kičme, smuvaj se sa njim - vikao je Filip uzrujano.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno da ću da se smuvam, kad ja to budem želela. Meni je bilo žao, nisam htela ovog klošara (Filipa) da povredim - ponavljala je Smiljanićeva.

Bane i Marija Ana su se nakratko osamili i otišli da prošetaju dvorištem ali ih je Filip sustigao i nastavio da potencira priču o tome kako jedva čeka da njih dvoje otpočnu romansu.

Foto: TvPink Printscreen

Probudila me u pabu i rekla "Nisam htela da se smuvam sa Banetom da tebe ne bih povredila". Preklinjem te, smuvaj se sa Banetom. Hajde, znam da ti imaš želudac za te stvari. Dokaži da si ono što pričaju - nastavio je Filip.

Foto: TvPink Printscreen

PRIČITAJTE JOŠ: JA SAM KRALJ DEVEDESETIH, NEĆU REKLAMU PREKO LUNINIH LEĐA! PROGOVORIO I BAKI: Anabele i Gagija ne bi bilo po novinama da im ćerka nije u ZADRUZI! (FOTO)

Kako je cela ova komplikovana situacija izgledala, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Bane Čolak

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

'