AKTUELNO

Nije mogao da prećuti zbog njenog flerta sa reperom.

Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson se od pre nekoliko dana ne razdvajaju. Simpatije i emocije između njih dvoje su očigledne i to su primetili kako zadrugari, tako i publika.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Međutim, jedna velika prepreka između njih je Andrijanin dečko koji je ostao napolju, sa kojim je Pinkova zvezda u stabilnoj i dugoj vezi. Iako do sada pevačica nije ni u jednom trenutku zaboravila svoju ljubav, sa Nemanjom je situacija potpuno drugačija.

Zbog toga je njen momak odlučio da pošalje pismo u radio "Amneziju" koje je voditelj Milan Milošević odmah pročitao.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Guzo moja najlepša, da li ja to ludim? Sve mi je pred očima belo. Nisam bio za to da se vratiš u Zadugu, kao što znaš i sama, imao sam neki osećaj da će doći do ovoga. Nemam snage, ništa nije kao pre. Da li je to tata uticao da više ne spavaš sa mojom majicom? To je bila jedina svetla tačka, i davalo mi nadu da misliš na mene. Tvoje češkanje i pogledi sve su mi rekli. Molim te nemoj da budeš stidljiva jer vidim da si se zaljubila. Prepusti se, kada je otac dao blagoslav, dajem ti ga i ja. I dalje te volim, tvoj Manda, Knjaževac - pročitao je novinar pismo Andrijaninog dečka.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Miki ISKRITIKOVAO LUNU ZBOG SINOĆNE DRAME SA SLOBOM: Vi ste dva mentola i uvek ćete se posvađati oko gluposti! (VIDEO)

Naravno, ovo je bio plod mašte Miloševića, Bore Santane i Baneta Čolaka ali ipak, Andrijana nije mogla da ne odreaguje na izmišljeno pismo svog dečka.

Kako su Radonjićeva i Đekson reagovali dok je Milan čitao pismo, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'