AKTUELNO

Ni njima nije jasan njihov odnos.

Reper Nemanja Đerić Đekson, posle Anđele Veštice i Mine Vrbaški, kao i pokušaja da osvoji Sanju Stanković koja je kasnije priznala da voli Jovanu Tomić Matoru, večeras je napokon smuvao Andrijanu Radonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, već nekoliko dana ove ukućane prate priče da su zaljubljeni jedno u drugo, s obzirom na to da su postali veoma bliski, a to su primetili i ostali učesnici koji žive pod krovom najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Naime, pevačica i reper večeras su se osamili na klupici u dvorištu gde su sumirali utiske današnjih aktivnosti. Između ostalog danas su imali nesuglasice sa Jovanom Tomić Matorom, koja je Đeksonu rekla da je on oličenje momka sa kojim nijedna devojka ne treba da bude u vezi. Posle nekoliko minuta razgovora Đekson i Andrijana počeli su da se ljube, što do sada nije bio slučaj.

Foto: RTV Pink

Da li se ti sada zabavljaš sa mnom ili si mi šema? Kombina... Ja nešto ne gotivim to krljanje. Mislim ono... Blejim u busu, sećam se, i neko krene da se ljubi. Svaka devojka koja je bila sa mnom, u suštini, posle je do j*ja na*ebala! Dobro, imam i ja rijaliti napolju. Bivše ribe. To samo govori koliko su jadne one, a ja jeftin - govorio je Đekson Andrijani.

Đekson je Andrijani priznao i kada mu je prvi put zapala za oko, kao i da to nikada nikome nije želeo da kaže. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod, a kako će Andrijanin otac, Duško, koji je takođe u rijalitiju, reagovati na ovo što se desilo, videćemo.

Autor: S. Kuvekalović

#Andrijana Radonjić

#Đekson

'