AKTUELNO

Po njegovom pogledu je shvatila da nešto nije u redu.

Kristina Kija Kockar, ušla je u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima kao prevarena supruga pevača Slobodana Radanovića. Ona se našla pod istim krovom sa svojim suprugom i njegovom novom devojkom Lunom Đogani. Ova priča definitivno je obeležila prvu sezonu Zadruge.

Foto: TvPink Printscreen

Večerašnja pitanja gledalaca ponovo su pokrenula ovu temu, te je Kija priznala sa kakvom mišlju je ušla na luksuzno imanje prvi put, kao gost i Slobina podrška.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam ja imala vremena toliko da pričam sa njim taj prvi put kada sam ušla ovde jer je Lunina mama došla, a posle su me odmah izveli napolje. Njegov pogled je bio čudan, ni dan danas ga ne prepoznajem, ne znam ko je čovek. Nisam znala šta je i izašla sam sa velikom sumnjom. Izašla sam a nisam se ni uverila niti saznala nešto, sada znam šta nije štimalo, ali u tom trenutku nisam saznala. Ušla sam da se uverim u dobro, ali nisam se uverila ni u dobro ni u loše - rekla je Kockareva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Janjuš je DISKVALIFIKOVAN i mora da plati ovu sumu novca, a evo koji zadrugar je NAGRAĐEN! (VIDEO)

Luna i Sloba nisu imali nikakav komentar na ovo Kristinino izlaganje i nisu produbljivali temu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'