AKTUELNO

Matora je sa ukućaninom komentarisala Filipove ispade koji su po njenom mišljenju razočaravajući.

Dešavanja u Zadruzi i te kako privlače veliku pažnju javnosti, a ono na šta je milionski auditorijum bio skoncentrisan jeste odnos između Kristine Kockar i Filipa Đukića.

Iako se mnogo spekulisalo o njihovom odnosu, ukućani nikada nisu želeli da priznaju da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Kako je od tada prošlo dosta, u mnogima se probudila sumnja zbog čega Filip tek sada potencira priču o Kiji i njemu, a mesecima su demantovali sve navode.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Tomić Matora i Milan Milošević našli su se u sobi, pa su iskoristili priliku da prokomentarišu njegov potez koji je, po svemu sudeći, marketinški trik.

Ja ne mogu da verujem da neko može da dozvoli da sa njim manipulišeš. Filip mi je pao u očima skroz. Čim je video da mu ne ide kod Marije Ane sve mu je palo u vodu, pa je sad počeo da priča o ovome. Što nije pre pričao? - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Isti taj Filip je napravio budalom i mene. On sad misli da može da joj naudi, ali kasno, mogao je tad možda - rekao je Milan.

Bez obzira na sve, nejasno je zbog čega Filip tek sada pokreće temu koja je bila jedna od aktuelnijih u Beloj kući, a kako biste i vi prokomentarisali ovo pogledajte detaljno razgovor između ovih ukućana.

K. Ristić

#Filip Đukić

#Jovana Tomić Matora

'