AKTUELNO

Nove turbulencije se već naziru u Beloj kući.

Još jedno pismo stiglo je na adresu Zadruge a ovoga puta zadatak učesnika biće nova debata koju moraju da održe u Beloj kući.

Ova tema je veoma zastupljena u najgledanijem rijalitiju u regionu i ukućani često govore o tome i van stola, a danas će otvoreno morati da iznesu svoje mišljenje na temu "Cilj opravdava sredstva".

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je za debatu. Podelićete se u dve grupe jedna grupa će zastupati pozitivan a druga negativan stav na sledeću temu "Cilj opravdava sredstva". Svaka grupa će odabrati po dva zadrugara koji će govoriti u ime grupe. Voditelj će biti Miljana. Imajte na umu da su dva zadrugara za ovu temu dok su druga dva zadrugara protiv. Osim odabranih zadrugara i ostali ukućani imaju pravo da iznesu svoj stav - pisalo je u pismu koje je Veliki šef uputio zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana Kulić je kao voditelj debate odmah pitala zadrugare kako će se podeliti a za vođu grupa izabrani su Lepi Mića i Bane Čolak koji će zastupati stav za temu dok će Dragica Janičić i Tanja Jovićević braniće svoje stavove koji su protiv toga da cilj opravdava sredstva.

Zadrugari su odmah počeli sa odbranom svojih stavova a nastala je i manja svađa između Miće i Dragice.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE TU KAD NIKO NIJE: Anđelo U DEPRESIJI, Teodora ga TEŠILA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Bane Čolak

#Dragica Janičić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Tanja Jovićević

'