AKTUELNO

Smatra da misli samo na sebe!

Gordana Džehverović imala je nameru da danas popodne napravi pitu od sira, međutim zbog toga su stanari uspeli međusobno da se posvađaju. Naime, Bane Čolak i Bora Santana uzeli su i pojeli jedan deo sira, zbog čega se muzičar posvađao sa majkom Teodore Džehverović, svojom starom drugaricom Jovanom Tomić Matorom, ali i sa Sanjom Stanković.

Foto: RTV Pink

Naime, ostali stanari nisu primetili da je i Bane uzeo i pojeo deo sira, već su videli da je to uradio samo Bora, zbog čega je nastao haos između stanara, jer se Santana osetio prozvanim.

Foto: RTV Pink

Ja sam hteo da jedem. Sada mi nije prijatno. Ne mogu ni da jedem. Kao da sam uzeo ne znam šta! Rekla meni, a Banetu ništa! To nije moja pita, neću je jesti! Kraj! - pričao je Bora.
Ma idi bre beži! Besni ste - govorila je Gordana.

Foto: RTV Pink

I Sanja i Milan čekaju da jedu. Nisi samo ti gladan! Niko nije poludeo, rekla sam ti da će biti pita od toga. Boro, na koga se ti d*kaš, na mene? Šta ti je?! Žena hoće da spremi pitu. Ja njemu spremam ovde da jede, glumim ludilo. Boro, nemaš pravo da se dereš na mene i na Gordanu. Sada nećemo jesti ni pitu ni ništa, sada neka gladuje. To što si ti gladan, što ne gledaš nas, tvoje drugare, to je tvoje! Ti si ovo napravio, a ne mi! Gledaš svoje d*pe - vikala je Matora na Boru.

Foto: RTV Pink

Bora je u naletu svađe Gordani prebacio kako je više puta od nje išao u štalu, zbog čega je u žaštitu svoje majke skočila Teodora Džehverović.

Meni je jadno na Veliku subotu da se svađamo oko hrane. Meni je jadno i neću da se svađam - rekao je Bane.

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Jovana Tomić Matora

'