AKTUELNO

Sakrio pravu istinu.

Tokom današnje žurke koju je Veliki šef priredio povodom Uskrsa, Nadežda Biljić i Miki Đuričić su se iskrali i prepustili strastima, misleći da ih kamere neće uhvatiti na delu. Naime, njih dvoje su otišli u jedan deo ekonomskog dvorišta za koji su pomišljali da ne postoje kamere i imali se*s.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku kada je Đuričić shvatio da je budno oko kamere snimilo svaki detalj njihovog seksa, bio je u šoku. Od tada se ceo dan izjeda zbog toga. On je sa Slobom Radanovićem želeo da podeli svoju brigu, ali mu nije ispričao pravu istinu.

Ja ne vidim da me kamera snima, ja već spremio vodu, kad ovi viču "evo hrane". Grdili su me, rekli mi svašta. Nisam znao da tamo ima kamera. Znao sam da ima u prvom, ali nisam znao da je u drugom delu ima kamera, utroba mi se prevrnula. Kad sam video, presela mi i guska i sve, život mi se smučio. Au blama, au tuge - prepričavao je Miki Slobi.

Foto: TV Pink Printscreen

Mikijeva priča "ne pije vodu" kod Slobe. On je odmah posumnjao u njegove reči, pa ga je insistirao da mu prizna istinu, ali se Miki vešto branio. Ostaje da saznamo kako će ostali zadrugari reagovati, ako zadrugari saznaju šta se zapravo desilo između Mikija i Nadežde.

Pročitaje još: Mina GRCALA U SUZAMA, a onda joj je Luna dobacila: Nije ti lepo sa Tomom, to moraš da priznaš! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'