AKTUELNO

Veoma buran sastanak je iza njih.

Danas su učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima imali veoma težak zadatak. Naime, oni su iznosili javno ono što često govore po ćoškovima Zadruge.

Dragi zadrugari, stalno polemišete o tome ko se pravi pametan a u stvari to nimalo nije, a sada je vreme da to kažete javno. Danas ćete glasati za osobu koja se po vama često pravi pametna a to nije uopšte nije. Neko svako od vas ustane i navede osobu za koju to misli. Dobro razmislite za koga ćete glasati i nemojte davati svoj glas samo zbog toga što je neko pre vas glasao za tu osobu. Pokušajte bar jednom da budete iskreni i stvarno iznesete svoj stav - pisalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Prva je svoje mišljenje iznela Miljana Kulić koja je ove nedelje vođa ali i gradonačelnica. Popularna trudnica navela je Slobu Radanovića kao osobu koja se pravi pametna a to uopšte nije. Sa njom se odmah složila Kristina Kija Kockar koja je tražila da glasa pre nego što dođe njen red.

Sloba se zbog ovih reči iznervirao i rekao da i on glasa za sebe. Nakon ovog kratkog komentara on je besno ustao od stola.

Glas koji je sve iznenadio bio je onaj koji je dao Miki Đuričić. On je naveo Lunu Đogani, Teodoru Džehverović i Anđelu Ranković kao osobe koje često ispadaju glupi pokušavajući da ispadnu pametni. Na kraju, Miki je glasao za Džehverovićevu.

Foto: TvPink Printscreen

Manja rasprava je nastala kada je svoje mišljenje iznosila Teodora. Ona je želela da navede Nadeždu Biljić ali se u komentarisanje umešao Miki koji je naveo da se Nadežda ne pravi pametna nego da je bezobrazna.

Evo, neću navesti Nadeždu. Ja ću glasati za Anđela. On stvarno dečko nije pokazao ni da je pametan, ni da je elokventan, niti ništa - završila je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je na red došla Luna, ona je prvo poslala poruku svojoj mlađoj sestri Nini, kojoj je danas 13. rođendan.

Želim da čestitam mojoj najlepšoj sestri na svetu rođendan. Niki, još malo, brojim dane. Što se tiče toga ko ispada glup a pravi se pametan, ja bih navela sebe jer sam ispala strašno glupa i to zbog šale. Možda ću zbog toga imati problem i napolju. Navešću Nadeždu - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Samo i ja da čestitam Nini rođendan. Sve najlepše ti želim i kupiću ti poklon kad izađem napolje - ubacio se Sloba u Luninu čestitku što je ona dočekala sa osmehom.

Svoj glas je dala i Marija Ana Smiljanić koja je naglasila da je za nju osoba koja najviše pametuje Mina Vrbaški koja do tada uopšte nije ni pomenuta u toku sastanka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE ŽELI DA JE DELI! Filip ne može da podnese da je Marija Ana pored Baneta, pa joj OČITAO LEKCIJU! (VIDEO)

Nisu samo reči te kojima pokušavate da ispadnete pametni a ispadnete glupi, već i dela. Jedna od takvih osoba je Mina. Ona je prvo igrala igru sa Đeksonom, pa je onda pokušala da ukanali Tomu ali provaljena je - rekla je Smiljanićeva što se Mini nikako nije svidelo te joj je poručila da joj je pametnije da ćuti.

Kompletan sastanak i glasanje pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'