AKTUELNO

Ukućanima nije bilo nimalo lako.

Ukućani su u toku dana dobili zadatak da obave sve svoje aktivnosti, a onda je na red došao i jedan zanimljiv zadatak.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da se svi takmičari raduju novim zadacima koje im šalje Veliki šef, ni ovo pismo ih nije iznenadilo. Veliki šef je imao veoma zanimljiv zadatak za njih.

Dragi zadrugari, vreme je za igru. Da biste se igrali neophodno je da se podelite u četiri grupe. U svakoj grupi će biti po 8 takmičara. Prve grupe će stati u dve vrste. Oni će otrčati do mesta gde stoje baloni i onda će se vratiti sa balonom. Jedan balon treba da se zalepi za leđa, a drugi za vas. Onda će doći sledeći koji treba da se zalepi za balon. Kada završite to, grupa mora sa balonima obići krug oko bazena i vratiti se na mesto odakle ste uzeli balone. Kada stignete na to mesto čuće se zvuk, što će biti znak da je vaše vreme završeno. Takmičiće se prva i druga, zatim treća i četvrta grupa. S obzirom na to da je Mina videla igricu, ona će vam i objasniti - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su bili spremni za ovu igru, a onda su se po naređenjima Velikog šefa podelili u četiri grupe kako bi igra mogla da počne. Svi su izabrali da budu učesnici osim Zorice Marković koja se u toku dana nije osećala baš najbolje, Mikija Đuričića koji je odbio da igra igru, kao i Sloba Radanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Takmičari su se borili da osvoje prvo mesto, a do samog kraja bilo je neizvesno. Kako je igrica izgledala pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Rijaliti Zadruga

'