AKTUELNO

Teško mu palo!

Bane Čolak ne može da se oporavi od šoka nakon što je saznao da su njegov blizak prijatelj Miki Đuričić i devojka koja mu se već mesecima sviđa, Nadežda Biljić, imali intiman odnos pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ovog jutra Čolak je nastavio da komentariše ono što se dogodilo pre nekoliko nedelja, a iz njegovog razgovora sa Lepim Mićom može se zaključiti da je Bane veoma razočaran u svoje cimere.

Njegova (Mikijeva) sestra mi postavi pitanje kako me nije sramota da mu zabijam nož u leđa čim se okrene, ja mu zabijam nož u leđa?! Ja sam njega iskreno zavoleo. Ja sam iskreno sve vreme mislio da oni mene lože, do sinoć, a onda sam čuo da se priča... Meni dođe on i pita me šta bih ja radio kada bi ona bila sa Borom, ja mu kažem da se Bori ne bih obratio. On me samo ispituje. Ja pet dana blejim sa Nadeždom, ona me gleda u oči i ćuti - rekao je Bane.

Foto: RTV Pink

Pazi ti koliko je to dvolično, koliko je to jadno! Oboje su mi jadni i bedni. Meni je to izdaja! Ja sam mislio da me Bora za*ebava! On priča kako nikada ne bi imao s*ks pred kamerama, a onda se to desi i onda sve priče koje sam ja slušao padaju u vodu - nastavio je Čolak.

Foto: RTV Pink

Bane je istakao i da mu je Saška Karan rekla jednom prilikom da je Miki izdao i najboljeg druga, a zatim je Lepi Mića ispričao Čolaku i svoje viđenje svađa sa Đuričićem koje su se nekoliko puta desile u "Zadruzi".

Foto: RTV Pink

U svakom sukobu Mikija i mene ja sam uvek bio u pravu 500 posto! Vi ste njemu bili igračka, nazivao vas kmetovima, igrao se kviza glupaka sa vama! - pričao je Mića Banetu.

Kako je izgledao ceo razgovor Baneta Čolaka i Lepog Miće na ovu temu možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'