AKTUELNO

Kako će se odvijati priča novonastalog ljubavnog trougla?

Kada je Bane Čolak saznao da je između njegovog rijaliti druga Mikija Đuričića i Nadežde Biljić pao se*s, on je tokom jučerašnjeg dana iskalio sav bes na pomenute ukućane zbog onoga što su mu priredili. Iako je u prvi mah ovu informaciju primio vrlo staloženo, on je potom promenio ploču, pa prebacio svojim cimerima za sve.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je Banetova majka Jasmina bila gošća u emisiji gde ju je ugostila Katarina Nikolić, ona ju je upitala šta misli kako će se odvijati priča novonastalog ljubavnog trougla.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da će se Bane povući iz priče skroz. Možda između Mikija i Nadežde postoji nešto. Možda u tom trenutku Miki nije hteo da startuje Nadeždu pošto je znao da se ona i Bane muvaju. Verovatno da tu ima neke hemije - zaključila je Čolakova majka.

Nakon ovoga, ona je rekla nešto što je sve šokiralo. Naime, Jasmina je polagala sve nade da će se između Tanje Jovićević i Mikija izroditi ljubav.

Pošto je Tanja priznala svoja osećanja, meni je toliko krivo, oboje su u rok fazonu, očekivala sam da će tu biti neke iskrene emocije - rekla je Jasmina za kraj.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Miljanina mama se suprotstavila Banetovoj, pa oplela po Nadeždi: Ona je LAKA ŽENA, RASTRGLI BI JE DA JE LEPŠA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jasmina Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'