AKTUELNO

Vikali jedno na drugo zbog pilića.

Radosav Stefanović Žuti noćas je imao žestoku raspravu sa Zoricom Marković, a danas je ušao u svađu sa ukućankom sa kojom pevačica provodi dosta vremena, Gordanom Džehverović.

Foto: RTV Pink

Gordana je poznata kao neko ko voli da prine o životinjama i ko često provodi vreme na farmi koja se nalazi u okviru "Zadruge", a u tome joj pomaže upravo Žuti, ali njih dvoje su se posvađali zbog jaja i pilića koji trebaju da se izlegu.

Šta pričaš, bre?! Ja izvodio male piliće, j*bote sto hiljada puta. Mislio sam da si kasnije dodala jedno jaje - vikao je Žuti.

Foto: RTV Pink

Ja sam ti rekla da imam dva jaja ispod. Ne zanima me šta ti pričaš! Boli me k*rac! Šta se ja raspravljam sa tobom kada si glup! Ukoliko vas zanima, lupajte jaja! Ne zanima me to! Neću da te slušam! Ti si noćas puko, napala te Zorica! Ja neću da se raspravljam o jajima - govorila je Gordana.

Foto: RTV Pink

Ajde ćuti, žena prsla! Boli me k*rac! Kao mali sam išao u selo i izvodio sam piliće iz dosade. Voleo sam to da radim. Nisam ja učio džabe za veterinara, nego sam voleo životinje. Ja sam završio za veterinara! Žena lupa gluposti - nastavio je Žuti.

Svađu ovih stanara možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: Gledateljka iz Kačareva OPLELA po Gordani: ONA JE HAJDUK OD ŽENE, NJEN MUŽ NE SME DA PISNE, KAO NI TEODORA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Gordana Džehverović

#Radosav Žuti

'