AKTUELNO

Nova svađa Miljane i Slobe.

Miljana Kulić juče je saznala da je Luna Đogani iza njenih leđa, kada je odlazila na kontrolu, prokomentarisala: "Da Bog da se ne vratila", što je trudnicu veoma pogodilo. Miljana je zbog toga više puta ulazila u svađe sa Lunom i njenim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem.

Foto: Printscreen Youtube

Još jedna u nizu rasprava zbog ovog komentara dogodila se u nedelju popodne, nakon pitanja porodica zadrugara, između Slobodana i Miljane. Tom prilikom pevač je obećao Miljani da će joj napraviti petoro dece.

Foto: RTV Pink

Tvoji te šalju u rijaliti, da te ne gledaju kod kuće! Gledaju te na TV-u, da si prava, zdrava i živa. I njih kod kuće maltretiraš čim te šalju u rijaliti. Ja mogu ovako ceo dan! Samo nemoj da se kačiš na mene - rekao je Sloba.
Evo ko prvi spominje roditelje! Buzdovan jedan! Ja o tvojim roditeljima sam sve najbolje pričala - izjavila je Miljana.

Foto: RTV Pink

Prva si rekla za Lunu da su joj sestre k*rve! Kako te nije sramota?! Da li ti imaš sestre? Aha! I da li bi to tebi bilo lepo? Luna je samo rekla: Da Bog da se ne vratila, da je ne bi provocirala, a ne da bi ti nastradala! Ti znaš ko ti želi dobro, Slobica i Lunica! Tebe grize savest Miljanice, svaku noć kada legneš u krevet! Opusti se malo, osmi si mesec! Sada ćeš u deveti! Iznesi to kako treba! - izjavio je Sloba.

Zatim je Miljana rekla kako joj je krivo zbog reči koje je izgovorila Luni, a koje su se odnosile na njene sestre, a onda je pozvala Slobodana da sedne pored nje, što je pevač učinio.

Foto: RTV Pink

Isti smo Slobice! Ja sam napravila nešto lepo, dete! Ti ćeš mi napraviti drugo! I ovo ćeš da čuvaš! Slobice, od kada si pocrneo, toliko si sladak! - pričala je Miljana.
Videćemo napolju, možda ti napravim i petoro komada. Ja samo sinove pravim! Ako bude ćerka, sina ću ti napraviti - obećao je trudnici pevač.

Foto: RTV Pink

Sve ovo čula je i sama Luna Đogani, koja je sve vreme gledala svađu Slobe Radanovića i Miljane Kulić, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'