AKTUELNO

U ovoj igri će se pokazati ko je ko!

Zadrugari su imali i te kako zanimljiv zadatak nakon završetka emisije gde je u toku noći Zadrugu napustila Zorana Stefanov. Naime, o spotu Teodore Džehverović koji je snimila pre dve godine govorilo se mnogo, a neki su dali sebi za pravo da komentarišu u negativnom kontekstu.

Kako su jedni drugima prepričavali o nečemu što nisu ni videli, tako je došlo do nesporazuma između nje i Sare Reljić za koju je Teodora posumnjala da je rekla da je njen spot sadrži porno scene.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bez obzira na sve, ukućani su se nakon sastanka koji su održali složili sa tim da Sara to ipak nije izgovorila, a onda je Veliki šef poslao jedno pismo koje je takmičarke oduševilo.

Dragi zadrugari, Veliki šef ima izazov za Saru i Teodoru. Svaka će odabrati pesmu koju žele, ali će i pevati. U utorak uveče ćete nastupati, a gledaoci će odlučiti koja im se više sviđa. Sara i Teodora, što pre odaberite pesmu kako biste uvežbale i kako bi sve bilo što efikasnije i lepše - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugarke su dobile ozbiljan zadatak, a kakva je bila reakcija svih nakon čitanja ovog pisma i šta će takmičarke uraditi povodom ovoga pogledajte u nastavku ovog teksta.

K.Ristić

#Sara Reljić

#Teodora Džehverović

'