AKTUELNO

Da li će uspeti da prebrode ovu krizu?

Ove noći, Luna Đogani i Slobodan Radanović došli su do ivice svoje ljubavi. Njih dvoje su dugo razgovarali o tome da li će nastaviti svoju vezu, ili je došlo vreme da raskinu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Uvek sam imao razumevanja. Kako ja da izbijem tu tvoju rečenicu iz glave da sam ti uništio život. Devojke očigledno ne vole kad ih neko tretira fino i dobro. Koliko puta sam te pitao šta sam ti uradio - rekao je Radanović.

Luna je briznula u plač nakon što su iz ekonomskog dela dvorišta došli u radionicu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Prema meni nemoj da osećaš grižu savesti. Sa mnom ćeš biti ako me voliš i nikako drugačije, ne iz sažaljenja. Svi mi govore "nije on jedini, mlada si", ali ja ne mogu, kunem ti se. Ti si jednostavno deo mene, ne mogu. Seti se šta sam ti uvek govorila, ako želiš da me ubiješ onda me ostavi. To si i ti meni govorio, samo što sam ja to stvarno mislila i osećala. Ja sam stvarno htela da ti pružim savršen život, ali razumeću ako misliš da to ne možeš da uradiš sa mnom. Sve ću razumeti samo to uradi odmah molim te, nemoj da me mučiš. Pusti me, nemoj da me mučiš - vikala je Đoganijeva.

U jednom trenutku, u radionici im se pridružio Milan Milošević koji je pokušao da objasni Luni da se ne ponižava i da pokuša da vrati svoje dostojanstvo.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAKON SVEGA, LUNA PRIŠLA SLOBI PA MU PORUČILA: Nemoj da te UBIJE KRIVICA! (VIDEO)

Šta sam uradila? Samo zato što sam iskreno, zato sam i nastradala. Ista sam kao i moja mama. Sve uradim pogrešno, sve sam uradila pogrešno. Ja nisam na silu, on je moj život. Ja ne sumnjam u njega, on je moj život, on je deo mene. Nije bila zabluda, to je moje, to je moje. Nemoj da me niko žali. Nemam više dostojanstvo. Samo čekam da kažeš, hajde reci molim te. Ja znam da jeste, osećam to. Ja ne želim da ti budem dodatni teret. Osećala bih se užasno, ali to je ljubav, svašta kažeš u besu i svađi. Tako isto i moja mama. Ja sam kriva, užasna sam bila. To je zato što sam ovde, izludela sam, ovo nisam ja. Juče sam čitala tvoje pismo, kako može jedna rečenica sve da ti preokrene. Da li ti znači ako ti ja kažem da to nisam mislila - grcala je Luna u suzama.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Sloba ni u jednom trenutku nije rekao da li raskida sa njom i vraća se zakonitoj supruzi Kristini Kiji Kockar ili nastavljaju romansu.

Znam da te gubim, i to zbog ovih s*anja! Ja znam šta želim, ti treba da presabereš svoje misli. Samo reci više, nemoj da me mučiš. Nemoj da mi govoriš da se ja presaberem, ja znam šta mislim i šta osećam. Ti si moj, takvog sam te želela, takvog sam te dobila. Ja znam šta želim, ne moram ništa da presabiram, ti moraš. Ja želim isto što sam želela i 13. septembra. Jesam to sve izgovorila, ali kunem ti se u Anabelu moju da to nisam mislila. Moj najveći košmar se ostvaruje, a to je da ne budem sa tobom. Toliko sam te želela, toliko sam maštala o tome da budeš samo moj, da me voliš i poštuješ. To su moji prsti, to je sve moje. Pusti me molim te! Ako bar malo razmišljaš da ne budeš sa mnom, onda to nije to - pričala je Luna svom oženjenom dečku nakon što su promenili lokaciju pa su razgovor nastavili iza automobila.

Pri kraju razgovora oni su razgovarali o tome da li se kaju ili bi sve ponovili. Radanović je istakao da se kaje ne zbog nje već zbog toga što je Kijin otac preminuo a smatra sebe jednim delom krivim za to. Đoganijeva je naglasila da se ne kaje ni zbog čega i da bi sve isto uradila kada bi mogla da vrati vreme.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Podsetimo, Kiji je danas javljeno da joj je preminuo otac i od tad se Sloba ne odvaja od nje. Luna je zbog toga na ivici živaca i ne može da podnese situaciju u kojoj ne zna da li su ona i Sloba još uvek zajedno ili će je ostaviti.

Detaljnije o svemu, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'