AKTUELNO

Duško preko ovoga nije mogao da pređe.

Iako je Andrijana Radonjić javno priznala da je raskinula svoju romansu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, ona se nakon povratka iz emisije ,,Amidži šou" našla sa njim, pa su razgovarali o svemu što se u toku njenog gostovanja kod Ognjena Amidžića dešavalo.

Nakon toga, ukućani su nestali na pola sata pa su odlučili da razgovor nastave u kupatilu, a kada je Duško Radonjić video da se oni već duže vreme ne pojavljuju na žurci, on je poludeo toliko da ga niko nikada u takvom stanju nije video.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada je pronašao svoju ćerku, odlučio je da joj očita lekciju kao nikad do sad.

Stani, bre, sine! Praviš meni problem! Kako ne kapiraš, imaš amneziju, šta ti je? Kad ti ja kažem, kad izađeš napolje idi u tri pi*ke materine, nemoj da me praviš budalom! Ti znaš kakav sam ja, ne vuci me za jezik! Na šta ti to liči? Pravi budalu od tebe, sto puta ti govorim! Nismo kući, nismo u kafiću! Dok sam ja ovde, ne želim ga u tvojoj blizini! Kad izađemo, radi šta hoćeš. Nemoj da praviš budalom ni mene ni sebe. Na šta to liči? Pa, mamlaz jedan običan! Ja znam mnogo više nego što ti znaš! To što on tebi priča, ja ću takvih pet da barim! Neću da ga vidim više u tvom prisustvu! Nije vas bilo pola sata! Gde si otišla, šta ti imaš sa njim da pričaš?! Pitam te! Ja sam neuračunljiv čovek, tako me shvatite! - pričao je Duško.

Andrijana je pokušavala da opravda svoje postupke, ali joj se otac mnogo zamerio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta ćeš sa njim u wc-u? Šta ćeš sa njim tamo? Koga praviš ti budalom?! Nisam reagovao dok nisam video da je ona otišla da lupa na vrata! Uklopili smo se u ekipu nemorala, hvala ti! - nastavio je Duško.

Između ostalog, Duško je izričito zabranio Andrijani da mu prilazi, a šta je ona njemu na sve to odgovorila i da li će taj dogovor ispoštovati, preostaje da sačekamo.

K.Ristić

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

'