AKTUELNO

Neće sa njim da nastupa na Zadrugoviziji 3!

Sutra uveče biće organizovana treća po redu "Zadrugovizija". Ukućani su danas saznali po kom redosledu će nastupati u ponedeljak, a tokom izvlačenja Veliki šef je kroz pismo koje je stiglo rekao stanarima jedan važan detalj.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, s obzirom na to da u jednom grupi imaju tri učesnika, a da su Mina i Dragica nominovane, odnosno da će jedna od njih dve napustiti Zadrugu večeras, sada će Đekson, Bora i Vojke morati da odluče ko će preći u grupu sa Macom ili Viktorijom, u zavisnosti od toga da li Mina ili Dragica budu izbačene. Jedna od njih dve će ostati bez para, taj ko izađe iz grupe moraće da sprema i pesmu koju pevaju i Maca i Viktorija, jer se ne zna ko će biti izbačen. Nakon ovoga vođa će izvlačiti redosled nastupa - pisalo je u pismu.

Foto: RTV Pink

Đekson se odmah pobunio i rekao da jednu grupu trebaju da čine Bora i Vojke. Takođe, pobunio se i Bora Santana, jer nije želeo da nastupa sa Macom Diskrecijom. U toku Macinog izlaganja, došlo je do svađe između Bore i Miljane upravo zbog Diskrecije.

Foto: RTV Pink

Ja sam ovde najviše došao zbog muzike. Ja sam i sa njom imao nastup, i u Amidži šou i nikada nije bio problem. Devojka me ne zanima. Tu pesmu ću da razvalim, jer sam je sto puta pevao, isto kao i "K'o na grani jabuka". Ja ću sa njom da izađem, čuću matricu. Samo ne želim da devojka pravi neku tenziju meni - rekao je Bora.

Foto: RTV Pink

Mogu da izađem i da se vratim - dala je Maca Bori jasno do znanja da ne želi da peva sa njim.
Nema problema! Onda neka Vojke peva sa Viktorijom ili sa njom. Đekson i ja ćemo ostati. Nikakav problem. To je to! Samo da ne bude da ja nisam hteo, čuli ste svi - pričao je Santana.

Foto: RTV Pink

Kako je izgledao ovaj prvi deo sastanka možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod, a takođe možete pogledati i kojim redosledom će nastupati ukućani na "Zadrugoviziji 3" u ponedeljak.

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

'