AKTUELNO

Smatra da je teorija Miljane Kulić, kada je reč o odnosu Lune Đogani i Slobe Radanovića, potpuno opravdana.

Miki Đuričić pristao je da u rijalitiju "Zadruga" veri pevačicu Nadeždu Biljić, na opšte oduševljenje zadrugara, ali i gledalaca najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima, a kako stvari trenutno stoje, do svadbe, bar do kraja meseca, neće još uvek doći.

Foto: TvPink Printscreen

- Da sam pristao na pravu svadbu, dobili bismo koš do kraja rijalitija - pričao je Miki Bori Santani u ekonomskom dvorištu, a ubrzo nakon toga osvrnuli su se na jednu od najaktuelnijih tema u "Zadruzi" - nedefinisani odnos supružnika Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar, ali i modne blogerke Lune Đogani koja je, navodno, raskinula vezu sa Pinkovom zvezdom.

Foto: RTV Pink

- Znaš, Miljana ima dobru teoriju - da su se Luna i Sloba dogovorili da se kao šatro rastave, zato što je narod napolju za ovo dvoje da se pomire, ovo ono... I da oni sad igraju igru - komentarisao je Miki, čije je mišljenje delio i Bora Santana, budući da je svestan da Luna ne bi bila toliko opuštena da zna da zaista gubi Slobu.

Foto: TvPink Printscreen

- Da, ona je mnogo opuštena i srećna - rekao je Bora.

- Ovo je sve zbog glasača. Ozbiljni prevaranti svo troje, izgleda - zaključio je Miki, dok je Bora ukazao na to da se oni, za razliku od ostalih zadrugara, ne služe sličnim taktikama i prevarama zarad trijumfa u "Zadruzi".

Foto: TvPink Printscreen

- Mi ćemo da izađemo čistog obraza, nismo nikog varali ovde na taj način - rekao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je, takođe, u razgovoru sa Borom otkrio i da Nemanja Đerić Đekson namerava da veri Andrijanu Radonjić ukoliko njen otac Duško Radonjić bude napustio "Zadrugu", a šta je još otkrio poslušajte u snimku:

D. T.

#Bora Santana

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'