AKTUELNO

Nema više uživanja pod "jorgan planinom"!

Rođak Lepog Miće postavio je pitanje Gordani Džehverović da li misli da je svojim ulaskom u "Zadrugu" uspela da utiša ćerku Teodoru, a nakon što je zadrugarka obrazložila u kojoj meri je njen ulazak uticao na ponašanje mlade pevačice, oglasila se i ona sama, te priznala da jedva čeka da joj majka bude izbačena iz rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

- Danima joj pričam da hoću da ide kući. Hvala Bogu, završile su se svađe, u tom smislu mi je lakše... Ali, s druge strane, teško mi je. Molila sam se Bogu da ona ode kući, teže mi je, moram da pazim na nju, majka mi je, ne mogu da je gledam kako se svađa sa drugim ljudima, ulazi u svađe - rekla je Teodora, posle koje je Anđelo Ranković, njen dečko, rekao da je na tantalovim mukama zbog toga što živi pod istim krovom sa Gordanom, majkom svoje devojke.

Foto: TvPink Printscreen

Povela se priča i o tome na koji način i u kojoj meri su Teodora i Anđelo intimni u "Zadruzi", a kada s maneken našalio da svi večeras mogu da očekuju njihov seksualni odnos, Gordana je brže-bolje iznela zabranu.

- Ti si ovde došao da j*beš?! Nema više, do kraja - bez dlake na jeziku rekla je Gordana, koja je ovom izjavom zasmejala sve zadrugare.

D. T.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'