AKTUELNO

Kija potajno nešto očekuje od svog supruga?

Nakon razgovora sa Lunom Đogani u kojem se moglo primetiti da je ukućanka vodila monolog, Sloba Radanović otišao je kod svoje još uvek zakonite supruge Kristine Kockar kako bi se uverio da je sa njom sve u najboljem redu.

Ukućani su proćaskali o nekim dešvanjima koje pamte dok su još uvek bili u srećnoj vezi, a Kija je pronašla neke svoje fotografije koje su im pomogle da se prisete davnih vremena, a onda su se ponovo dotakli teme o njima koja je, sudeći po njihovim izrazima lica i te kako bolna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Trebaju mi još 2 bromzepama za ovaj razgovor. Nisi dovoljno jak muškarac da izneseš pokajanje koje je meni potrebno da ti oprostim - rekla je Kija.
A kakvo pokajanje je potrebno? - pitao je Sloba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kukavički je da se sačeka kraj rijalitija da bi to uradio, samo da bi pobegao od problema. Bežiš od toga da se suočiš sa nekim stvarima - rekla je Kristina.
Kao na primer? - nastavio je Sloba.
Možda te grize savest mnogo više nego što misliš. Nemoj da me vučeš za jezik, ima tu mnogo stvari. Jedva čekam da se završi, razočarana sam u tebe - priznala je Kockareva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iz njihovog razgovora bilo je evidentno da Slobu i te kako zanima Kijino mišljenje o svemu, a činjenica je da takmičar pokušava da opipa teren kako bi saznao da li se njegova supruga zaista ponovo zaljubila u njega ili je to bio samo trenutak njene slabosti kada mu je izgovorila da ga još uvek voli.

Kako biste i vi prokomentarisali ovaj razgovor, pogledajte video-klip u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'