AKTUELNO

Milan smatra da Sloba može biti uspešan samo pored Kije!

Milan Milošević u Rajskom vrtu komentarisao je ljubavni trougao Slobodan Radanović, Luna Đogani i Kristina Kockar. Tom prilikom  novinar je rekao i da je pevač ogovarao svoju suprugu kod devojke i da reči koje je Sloba rekao o Kiji, Luna ne sme da ponovi.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Novinar je tom prilikom dobio i tajni zadatak da ispita sve aktere i sazna što više detalja iz njihovog odnosa. Milošević je to ozbiljno shvatio i zato je otišao prvo kod Kije koju je ispitivao, ali i ispričao joj svoja saznanja.

Foto: RTV Pink

Luna kaže da je toliko stvari on izneo o tebi da ona ne sme da iznese. Šta je istina? Rekao je Luni nešto zbog čega je počela da plače i da mu ne zameri sad, ali ni za deset godina. Šta god to značilo - pričao je Milan Kiji.
Ustaću i j*baću mu mater! Milane, ja sam tražila razvod! Ko zna šta je on pričao. On ne zna gde udara sada. Ništa ja ne radim, samo hoću da se razvedem - govorila je Kija.

Foto: RTV Pink

On samo pored tebe može da uspe! Kao da ti nisi mogla na nađeš nekog u avionu da ga upoznaš, lupam! Nego voliš ti da budeš mama - nastavio je Milošević da priča Kristini.

U jednom trenutku Milan Milošević pitao je Kristinu Kockar kada bi se našla u situaciji da bira koga bi odabrala, da li Slobodana Radanovića ili Andriju Lazovića.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pa zavisi od situacije. Naravno da je Sloba prioritet, ali ja jednostavno neću da vučem konce! Ja sam rekla šta sam imala. Ja znam šta on misli, samo neće da kaže, a ja neću da govorim. Boli me uvo! Ja sam rekla šta sam imala - izjavila je Kija.

Foto: RTV Pink

Postavi mu pitanje da li bi voleo da izađe iz Zadruge kao Lunin dečko ili Kristinin muž - dao je Milan predlog Kristini.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je izgledao ovaj njihov razgovor, kao i o čemu su još pričali Kristina Kockar i Milan Milošević, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'