AKTUELNO

Teodora razočarana njenim ponašanjem!

Na današnjem porodičnom sastanku došlo je do više rasprava među zadrugarima, a jedna od njih bila je između Miljane Kulić i Teodore Džehverović. Naime, iako je Miljana bila u krevetu jer se ne oseća dobro, Teodora je osećala potrebu da objasni šta se među njima desilo.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je rekla, nju je Miljana jutros napala rekavši da joj se sinoć smejala kada je njoj bilo loše, što je bilo daleko od istine. U toku pevačicinog izlaganja Miljana se pojavila i među njima je izbila svađa:

Ti mene napadaš! Ti si meni jutros rekla da me je osudio narod zato što sam ti se smejala a ja se nisam tebi smejala. Ja nisam ovde nikome naudila. Znaš zašto me je narod osudio? Zato što sam bila u konfliktu sa najvećim favoritima! Ja se nisam tebi smejala! Ja sam uvek bila uz tebe kad ti je bilo loše! Hrani kera da te ujede! Ne obraćaj mi se uopšte! Ovo je šesta osoba koja mi ovako vraća! - vikala je Teodora.
Ti si se smejala! Meni je bilo loše a ti si se smejala! Meni je loše, ja ne učestvujem ovde! - uzvratila je Miljana.

Foto: Pink Media Group

PROČITAJTE JOŠ: OTKRILA NOVE DETALJE IZ NJIHOVOG BRAKA: Kija ispričala da je Sloba često išao bez nje na letovanje! (VIDEO)

U njihovu raspravu umešali su se Anđelo Ranković i Goca Džehverović, a kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'