AKTUELNO

Ona ne prestaje da trči za njim!

Između Lune Đogani i Slobe Radanovića postaje sve napetija situacija, naročito posle njegovog razgovora sa Kristinom Kockar koji su obavili pored bazena.

Evidentno je da Luna nešto predoseća, pa je ponovo stvorila tenziju u njihovom odnosu započevši ovaj razgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Uživaš u tome da me povređuješ, imam takav utisak. Radiš sve što me povređuje - rekla je Luna.
Ja hoću da budem sa tobom. Priđem da te poljubim, ti opet nećeš... i onda opet ja kriv. I onda opet isto. Ti mi kao razumeš poentu - rekao je Sloba.
Poenta je da se meni cela kuća smeje zbog svega. Pričaju da se volite kao brat i sestra. Ne znam zašto me više ponižavaš ovako. Hoću da promenim krevet, jer ne mogu više... - odlučila je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti više ni sama ne znaš šta hoćeš, menjaš mišljenje iz minuta u minut. Neću da se raspravljam više, izbacuješ me iz takta... - počeo je da se nervira Sloba.
Ona je tebe ovde osam meseci pljuvala ovde, a sada se tako ne ponaša. Smeška se i tako te fore. Drago mi je ako sam pomogla - rekla je Luna, a Sloba je ćutanjem ponovo prekinuo ovaj razgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je posle ovog razgovora očekivala da će Slobodan pokušati da je razuveri i ponovo osvoji njeno srce kao što je to radio u proteklih osam meseci, ali je sada jasno da je ukućanin definitivno promenio svoj stav prema njoj, a svojim ponašanjem ne krije da mu razgovori sa Kijom mnogo više prijaju nego inače.

Detaljno možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'