AKTUELNO

Smatra da bi njihova veza bila najuspešnija.

Prethodne večeri Lepi Mića je vodio veoma interesantan razgovor sa Ognjenom Amidžićem. Pevač je, ovom prilikom, otkrio neke nove detalje o dešavanjima u najpopularnijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruga".

Foto: TvPink Printscreen

Mića je prvo otrkio šta je toliko pogodilo Miljanu Kulić, pa poslednjih nekoliko dana ne izlazi iz kreveta i deluje veoma utučeno.

Miljana ne može da se pomiri sa tim što je ogromna gledanost bila za Kijin rođendan, ona sebe smatra favoritom. Kija je svima zadala ozbiljan domaći zadatak. Miljana to teško prihvata. Ne postoji drugi razlog, ništa se drugo nije desilo - rekao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Pevač je sa velikim žarom govorio o pomirenju najpoznatijeg bračnog para u Srbiji, Kristini Kockar i Slobodanu Radanoviću.

Pomirenje je blizu ali ne bi bilo dobro jer bi rijaliti izgubio draž. Srećan kraj bi ugasio svetla. Možda ako se pomirenje desi zadnjeg dana, a ako bi se desilo sada, Luna bi ispala velika žrtva, prevarena, ojađena što nikako nije fer i nije u redu. Neko ko krade ljubav ne može da bude žrtva a ispala bi. Ja sam od prvog dana branio instituciju braka, to je zakletva pred Bogom. Na stranu što mi je Kija draga, i Luna i Sloba su mi dragi ali ja sam branio brak i znao sam da Sloba voli Kiju. U njihovom braku, Kiju je bila dominantna žena sa značajnim primanjima, ona je za Slobodana imala jednu nedodirljivu priču, bila je stjuardesa, putovala je po svetu a on je bio anonimni pevač. U tim Pinkovim zvezdama Kija ga je vodila a on nije znao da ga ona zaista voli - rekao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Luna i Sloba su od maja u kontaku, u nekim pričama, niko ne može da me ubedi da nije bilo tako. Desila se jaka strast na prvi pogled. Kad su ušli ovde, bili su sami i to je planulo. Poenta je u tome što Slobodan nije verovao da ga Kristina voli i bio je u drugom planu. Za njega je Luna bila boginja, premija, iz javnog života, dobio je odjednom znakove da Kija želi da se razvede. On je nastavio da bude sa Lunom kad je Kija ušla ali nije prestao da voli svoju ženu. Došla je ta strast prema drugoj ženi. Nema šanse da je to sve dogovoreno. Slobodan nije prestao da voli svoju ženu ali je sa Lunom dobio se*s, tu je pukao kao muškarac. Kija je došla sa pogrešnom taktikom, da ima dečka, to je bilo pogrešno, to je inat i taj flert sa Filipom. Inat prema Slobi ali na pogrešan način. Ja sam je naterao da mu kaže da ga voli. Sloba je srećan pored Kije, kao malo dete. On se sa Lunom samo svađa. Luna ne može da nosi etiketu ljubavnice, ona toga nije svesna. Kija je žena koja sve nosi. Kada mu je rekla da ga voli, on je sve shvatio, sve se preokrenulo. I dalje ima osećaje prema Luni ali zna da sa Kijom ima život. Za vraćanje u normalu potrebna su dva pokajanja i dva oprosta. Luni ovo nije potrebno, ukradena ljubav ne može da bude legalizovana. Kija i Sloba su jedna priča o nesrećnom braku, koji se raspadao međutim ima šansu da se vrati na ono što je bilo. Kad pogledaš njih dvoje, oni nikad nisu prešli granicu vređanja, oni imaju nešto zajedničko što kriju od celog sveta - objasnio je pevač.

Lepi Mića je izneo i tvrdnju koja je veoma začudila Ognjena a to je partner koji bi naviše odgovarao Luni Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MILAN OPLEO PO LJUBAVNOM TROUGLU: Luna sve radi da napravi Slobu ljubomornim a Kijin CILJ JE DA MU RODI DETE! (VIDEO)

Njih dvoje prikrivaju to nešto što je bilo pre dve godine. Oprost je najbitniji, Kija je spremna da oprosti a Sloba još nije siguran da ga ona voli. Jedina prirodna priča je Luna i Đekson, to je prava kombinacija. Ja primećujem tu neke stvari. Đekson ima neke pretenzije prema Luni, to je ta gradska priča. Njih dvoje mogu da uspeju. Andrijana i Bane bi mogli da uspeju, oni su prirodna priča, isto kao Sloba i Kija - tvrdi Mića.

Kompletan razgovor Ognjena i Lepog Miće pogledjate u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Slobodan Radanović

'