AKTUELNO

Savetovala je da mora da vodi računa o sebi.

Zadrugari su primetili da je odnos Andrijane Radonjić i Nemanje Đerić Đeksona pao u zatišje. Njihova komunikacija je svedena na minimum, a Pinkova zvezda je vidno neraspoložena zbog toga.

Foto: Printscreen Youtube

Od trenutka kada je Andrijana postavila novinarima u studiju kako milionski auditorijum gleda na nju otkako je ušla u vezu sa Đerićem i dobila negativne komentare, njihov odnos je zahladneo. Naime, ona smatra da je Nemanja krivac za takav sud.

Pored ovoga, razlog takvog odnosa je i što Radonjićeva misli da se Nemanjino ponašanje promenilo i da gleda samo sebe.

Foto: RTV Pink

Sa njom je povela ozbiljan razgovor Zorica Marković koja je želela da je usmeri na pravi put sada kada nije tu njen otac Duško Radonjić.

Ako ti sutra budeš takva u vezi i braku ti si ga naje*ala. Čovek može da se koriguje ako hoće. Izvini, ti ćeš ovo, ja ću ovo... Tako postaviš u startu stvari, ako ti sitnice, jutros mu kuvaš kafu, pa prijatelju skuvaj ti meni ujutru. To je ljudski i logično. Navikao je da kad nema hrane udara. On je nervozan. Ti sutra da nestane nešto, katastrofa...,zato prelep Prelepo izgledaš, ubijaš kako pevaš, imaš sve, Bog ti dao i zašto ti da gledaš u bedak, zbog koga? Ma ide ti na ku*ac, to ja vidim. Ako ti nećeš da kažeš, ja ću. Ne podje*avam ja njega za džabe - savetovala je Zorica Radonjićevu.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je rekla Andrijani da se na nju može osloniti u svakom trenutku i da će joj pružiti uvek savet i podršku. No, bez obzira na ovo ona je bila neutešna i neodlučna šta joj je činiti.

Pročitajte još: ZBOG OVOGA SU NASTALE MNOGE SVAĐE: Marija Ana otkrila ko svake nedelje krade novac za cigarete! (VIDEO)

Njihov razgovor možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'