AKTUELNO

Još jedna žestoka svađa bivših partnera.

Svađa između ljubavnog trougla koji čine Slobodan Radanović, Luna Đogani i Kristina Kockar dogodila se u sinoćnoj emisiji dok je novoizabrani vođa, Teodora Džehverović imenovala svoje potrčke.

Foto: RTV Pink

Nakon ovoga, Sloba je porazgovarao nasamo sa svojom bivšom devojkom a onda i sa suprugom. Da stvar bude komplikovanija, oni su se posle pojedinačnih razgovora ponovo okupili i pokrenuli novu raspravu.

Zanima me tačno šta je rekao - pitala je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Sedeli smo na krevetu, ti si rekla da si postala ravnodušna - objasnio je Sloba.
Da, a ti si rekao da nisi ravnodušan - rekla je Luna kroz osmeh.

Foto: TvPink Printscreen

Da, rekao sam, ali sam mislio na komunikaciju - objasnio je svoju konstataciju Radanović.

Nakon ove izjave svog bivšeg dečka, Đoganijeva je pobesnela, pa mu je poručila da nema potrebe da laže jer su gledaoci već čuli.

Foto: TvPink Printscreen

Kako te nije sramota da toliko lažeš. Nisi mislio na ravnodušnost u komunikaciji. Ako hoćeš da rešiš problem sa svojom ženom, ne možeš da lažeš. Znaš kako si pozeleneo. Neću da te izdam ali nemoj da lažeš. Ja ne postojim ovde. Nemoj to da radiš. Sve se čuje, snimci postoje. Šta si rekao malo pre na krevetu? Rekao si da sam ja tebi slomila srce - rekla je Luna.

Sloba je potvrdio ove reči, a to je podstaklo blogerku da u priču umeša njegovu suprugu, Kiju, te je naglasila da je uverena da će se oni pomiriti.

Foto: TvPink Printscreen

Moraš da budeš iskren. Ti se sprdaš sa nama. Ona će ti preći preko svega, nastavićete, budi prema njoj iskren - savetovala ga je Luna.

Ni Sloba nije ostao nedorečen, pa je blogerki prebacio za bivše momke koje je poslednjih dana često spominjala.

Mnoge stvari su mi prećutala, to da ti je mama rekla za Srđana - rekao je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Kakve to veze ima, mi nismo bili zajedno. Šta tebe boli du*e, ti si sa svojom ženom, hoćeš da se pomiriš. Bićeš sa njom, oprostiće ti ona, voli te. Kako ti spavaš mirno a toliko lažeš? Zbog čega sam te razočarala, zato što sam rekla da bih imala se*s sa Veljkom? Igraš dvostruku igru. Fuj, fuj! Ja sam tebi rekla da kažeš istinu i zbog mene i zbog nje - prebacila je Luna svom bivšem dečku.
Ja nikome ništa nažao nisam uradio osim njoj - rekao je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Da li te je neko terao da to uradiš. Ti jesi loš čovek, zato što lažeš, ne možeš da se ispetljaš iz tih laži. Ti znaš neke stvari o njoj, ona zna nešto o tebi, a nećete ništa da kažete. Ako je to ljubav, svaka vam čast - završila je Đoganijeva.

Blogerka je nakon ovoga napustila Slobu i Kiju, a oni su nastavili komunikaciju.

Jako me nervira, postala mi je odbojna - rekao je Radanović za Lunu.

Foto: TvPink Printscreen

Nema šta ti da komuniciraš sa njom - prebacila mu je Kija.
Obećavam ti - završio je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAKON ŠTO JE MATORA PRIZNALA DA JE IMALA NEŠTO VIŠE OD PRIJATELJSTVA SA LUNOM, ANABELA POZELENELA OD BESA: Bolesnica pravi od sebe bitnu facu, srešćemo se! (FOTO+VIDEO)

Supružnici su nakon ovoga zajedno otišli u pab luksuznog imanja gde su pevali i svirali. Oni su delovali kao pravi bračni par koji ni u snu nije imao nikakve probleme.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'