AKTUELNO

Posvađali se zbog himne koju komponuju.

Sloba Radanović, Nemanja Đerić Đekson, Bora Santana i Vladan Vojnović Vojke napisali su pesmu koja će biti himna "Zadruge". Oni su ovo uradili u zamenu za klavijature koje im je Veliki šef obezbedio.

Momci će pesmu premijerno izvesti u emisiji "Amidži šou" koja se emituje večeras. Međutim, nisu svi zadrugari blagonaklono reagovali na ovaj kreativan rad svojih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Milan Milošević je zamerio Bori i Đeksonu što su u pesmu spomenuli kako im rijaliti dođe kao robija. Novinar je naveo da iz Bele kuće svako može da izađe, ukoliko je spreman da prihvati sankcije, dok se to za zatvor ne može reći.

Možeš da ideš kući i odavde. Šta se ti brecaš na mene? Obrati pažnju kako razgovaraš sa mnom. Ja ti kažem da ako si hteo da odeš odavde mogao si, ne bi se borio i pravio priču oko sebe. Možeš da lažeš bilo koga, mene ne možeš. Svi znaju da lažeš. A ja poštujem to što radiš a ti se brecaš na mene. To možes svojima kod kuće da kažeš, meni ne - vikao je Milošević uzrujano.

Foto: TvPink Printscreen

Čemu to, kod kuće? Hoćeš da ti nabijem ovu tacnu u facu? Nemoj sa mnom da se igraš, tim tvojim forama - odbrusio mu je Đerić.

Obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću kako između dvojice zadrugara ne bi nastao još veći sukob.

Ti sve što si rekao si slagao. Lažeš, da si hteo da odeš kući otišao bi - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Pojedi mi go*no, majmunčino jedna - poručio je Nemanja novinaru dok je napuštao dnevnu sobu.

U raspravu oko iste teme ubrzo su ušli Bora Santana i Zorica Marković. Pevačici je zasmetao deo pesme u kom momci pevaju o "estradnoj robiji". Kako je rekla, Zorica smatra da time vređaju njenu profesiju jer je ona deo te iste estrade.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DRAGINJA JE KVARNA KAO ŠUPALJ ZUB, ONA MRZI I LUNU, A SAMO PARE JE ZANIMAJU: Tvrdnje Miljaninog oca o Slobinoj majci ŠOKIRAĆE SRBIJU! (FOTO)

Situacija se ubrzo stišala a momci su Zoričin napad shvatili kao sopstvenu promociju pa joj nisu zamerili.

Kako su ovi verbalni sukobi izgledali pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Bora Santana

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

'