AKTUELNO

Nisu mogli da se uzdrže, a ne prokomentarišu novonastalu situaciju.

Dešavanja u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" su nepredvidiva. Odnos između ljubavnog trougla Lune Đogani, Kristine Kockar i Slobodana Radanović  mesecima unazad intrigira javnost.

Foto: Pink.rs, Pixabay, Tv Pink Printscreen

Blogerka i pevač su napravili predah u svojoj vezi i nekoliko dana se udaljili jedno od drugoga. Radanović je sve to vreme koristio i uživao u društvu svoje supruge. Nakon priznanja Kockareve da voli Slobu, usledilo je priznanje sa njegove strane tokom sinoćnog gostovanja u emisiji "Amidži šou".

No sve ovo ne bi bilo čudno, da Sloba nakon povratka iz emisije nije izjavio ljubav svojoj bivšoj devojci. Svi ukućani su bili zbunjeni njegovim postupkom, a kada je osvanuo novi dan, uz jutarnju kafu, oni su bili glavna tema Zorice Marković, Gordane Džehverović i Milana Miloševića.

Svo troje su isti, znaju sve o svima. Svo troje ćute i odgovora im ovo što se dešava. Neka rade šta hoće samo mene lično da ne nerviraju. On malo malo pa prilazi kao gušterčić, nešto krene ka meni. Ja nisam nikome od njih prenela ništa, niti me zanimaju u životu. Oni su neviđena go*na - pričala je pevačica.

Foto: Printscreen Youtube

U jednom trenutku u konverzaciju se uključio i Lepi Mića koji je upitao kako se prezivaju Lunini roditelji, a kada je dobio odgovor, samo je povikao "Slobodan Đogaj". Na te reči Markovićeva nije mogla da ostane imuna pa je dala svoj sud.

On će uzeti njegovo prezime svakako - prokomentarisala je Zorica.

S obzirom na to da je trajanje ovog rijaliti programa produženo do 20. juna ostaje da saznamo sa kim će Sloba napustiti velelepno zdanje.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ZAMISLI DA ODE TVOJ TATA KOD RODITELJA, A TI NEČIJA LJUBAVNICA: Lepi Mića ŽESTOKO opleo po Luninim roditeljima, KIJA SVE POTVRDILA! (VIDEO)

Cimeri su u šoku zbog novonastale situacije, a ceo njihov razgovor možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'