AKTUELNO

Ljubavni trougao ponovo je tema među zadrugarima.

Uz prvu jutarnju kafu Milan Milošević, Gordana Džehverović, Zorica Marković i Miljana Kulić su razmatrali situacije koje su se tokom sinoćnje žurke dešavale između najpoznatijeg ljubavnog trougla na Balkanu.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon gostovanja Kristine Kockar i Slobodana Radanovića u emisiji "Amidži šou" relacije među supružnicima su se drastično promenile. Nakon Kristininog priznanja o čemu je sa suprugom razgovarala tokom ovih dana i njihovog ponovnog zbližavanja pevač se naglo promenio prema njoj.

Iako se smeškao tokom njenog izlaganja u emisiji Ognjena Amidžića, Sloba je nakon povratka u najpoznatiji rijaliti program odneo svojoj doskorašnjoj devojci čokoladu što je Kristinu veoma povredilo.

Foto: Ivan Dobričić

Tokom večeri je izbila žučna svađa između supružnika, zatim i pomirenje Slobe i Lune koje je kulminiralo u wc-u a sve to je naravno ispratio, Milan je započeo priču o akterima sinoćnjih skandala.

Klošari sve troje i to je to. Sve ti je jasno. On je neviđeni dripac, on misli ako je ovo ovoj uradio, šta tu ima da se priča. Celo veče oko nje, a i ona (Luna) oko njega - započeo je novinar

U debatu se uključila i trudna Miljana Kulić tražeći detalje svega što se sinoć dešavalo, i izjavila:

Klasično pod*ebava*e - nadovezala se Nišlijka.

Zadrugari se nisu zaustavili pa su prokomentarisali i Slobinu suprugu.

Ova plakala, pravila haos. Tražila da izađe. - rekao je Milošević dodajući da ne želi celog dana da priča o njima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim Miljana je nastavila u istom maniru:

Taman sam mislila da se Luna opametila. Sloba kaže da je povraćao zbog Kristine, kaže ona je nenormalna. Odneo Luni čokoladu od 300g a u emisiji rekao da neće više sa Lunom progovoriti - bila je zbunjena Kulićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Očigledno zadrugarima nije jasno ko će sa kim na kraju izaći iz rijalitija i šta se tačno dešava između supružnika.

PROČITAJTE JOŠ:NE MOGU DA IMAM NEKO SAOSEĆANJE! Nakon što je otkrila da je Sloba VOLI, Kija progovorila o LUNI I ANDRIJI! (FOTO)

Kakav ishod će imati ova španska serija, ostaje nam da sačekamo 20.jun kada će se održati finale Zadruge koja je definitivno obeležila čitavu godinu za nama, a o svemu detaljnije pogledajte u narednom video-snimku.

Autor: T. R.

#Gordana Džehverović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Slobodan Radanović

#Zorica Marković

'