AKTUELNO

Đoganijeva se požalila Milanu na svog bivšeg dečka.

Prethodne noći Luna Đogani žestoko se posvađala sa svojim bivšim dečkom Slobodanom Radanovićem, i to nakon što je videla šta je pevač govorio o poseti njenog oca porodici Radanović. Đoganijeva je zamerila pevaču i izuzetno prisan odnos sa suprugom Kristinom Kockar na proslavi njenog rođendana.

Danas je mlada modna blogerka celu situaciju iskomentarisala sa Milanom Miloševićem, kog je zanimalo o čemu su bivši partneri razgovarali u izolaciji nakon što je završena emisija.

Foto: TvPink Printscreen

Lepo smo pričali, rekla sam mu da sam mislila sve što sam rekla samo ne mislim da je loš čovek. Ja ne zaboravljam sve lepe stvari koje je uradio za mene - pričala je Luna.

Milan je preneo Luni i šta je njen bivši dečko rekao za spornu situaciju nakon emisije "Amidži šou" kada su Sloba i blogerka završili u kupatilu gde su se grlili i mazili, a on joj je tom prilikom izjavio ljubav.

On joj je rekao kako ste bili samo u wc-u i da niste ništa radili - preneo je Milošević Slobine reči.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARIMA PRIKAZAN SNIMAK LUNINOG FLERTA SA KONOBAROM, ona svima saopštila: Ja sam slobodna, mogu da radim šta hoću! (VIDEO)

Pa i nismo, bili smo samo tri minuta unutra - potvrdila je Đoganijeva.

Novinar se prisetio i žestoke svađe i uvreda koje je Luna uputila na Slobin račun nakon što je saznala da je on loše govorio o njenom ocu, Gagiju Đoganiju, kada je saznao da je Gagi bio u poseti kod njegovih roditelja Draginje i Duška Radanovića.

A kad si ga sinoć opsovala, "Pi*ka ti materina" - ponavljao je Milan Lunine reči od prethodne noći.

Nakon razgovora sa Milanom, Đoganijeva je otišla i požalila se Miljani Kulić kako joj je neudobno u izolaciji pa je zbog toga prethodne noći krevet delila sa Nadeždom Biljić u sobi za rehabilitaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Pa ne može on tako za mog tatu da kaže, to je jako ružno. Treba da mu bude drago da je moj tata bio kod njega, šta god da sutra bude sa nama. Šta se glupira tu - rekla je blogerka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'