AKTUELNO

Napeto do samog kraja!

Subotom uveče pod krovom najgledanijeg rijaliti programa ikada u ovom delu Evrope održavaju se nominacije. Stanari "Zadruge" biraju između dva potrčka, dok publika svojim glasovima nominuje jednu osobu.

Foto: RTV Pink

Teodora Džehverović, koja je vođa ove nedelje, za potrčke je izabrala Lunu Đogani i Nemanju Đerića Đeksona. I ove nedelje Luna je bila u žiži zbog svoje ljubavne veze sa oženjenim zadrugarom Slobodanom Radanovićem, dok je Đekson bio čak dva puta na ivici okršaja. Prvi put nakon svađe sa Lepim Mićom, a drugi posle rasprave sa Anđelom Rankovićem.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Svoje glasove u toku nominacija dali su i Kristina Kockar i Slobodan Radanović. Njihovo izlaganje slušali su svi pažnjivo, jer su ukućani želeli da saznaju za koga će glasati supružnici, s obzirom na to da je Sloba prevario Kiju sa Lunom, a da je Đekson postao jako dobar prijatelj sa Radanovićem.

Foto: RTV Pink

Ja sa Đeksonom nisam imala neku komunikaciju prva dva meseca. U poslednje vreme se družimo, kapiramo se, imamo isti smisao za humor, ali, naravno, poslaću Lunu u izolaciju iz očiglednih razloga - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Ja sam rekao da neću nikada Lunu poslati u izolaciju. Đekson mi je ovde jedan od najboljih drugara, ali stvarno Lunu ne mogu da pošaljem u izolaciju - izjavio je Sloba.

Nakon što su svi zadrugari izneli svoje mišljenje, nominaciju od strane ukućana dobio je Nemanja Đerić Đekson, koji je imao samo jedan glas više od Lune Đogani (13:12). Đerić se zahvalio svojim cimerima na nominaciji, dok je Đoganijeva rekla da joj je samo žao što ljudi ne mogu da razlikuju nju kao osobu i kao devojku koja je ukrala drugoj ženi muža.

Odlukom publike ove nedelje nominovana Zorana Stefanov.

Foto: RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta pogledajte kako su protekle nominacije.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Đekson

'