AKTUELNO

Ovo joj je vratilo osmeh na lice.

Posle razgovora između Slobodana Radanovića i njegove majke Draginje Radanović, Krisitna Kockar je bila emotivno slomljena zbog svega što je o sebi čula poželela da i ona čuje svoju majku, na šta je Veliki šef pristao.

Njena majka bila je vidno raspoložena za razgovor, a čim je ugledala Anu Korać, odmah joj je ostavila jasnu poruku koju je milionski auditorijum mogao da shvati.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Anči, da staviš sočiva kad budeš tražila muža! - poručila joj je kroz smeh Nadica.

Zadrugarke su prasnule u smeh zbog ovoga, a onda je Nadica Kamel imala emotivnu poruku za svoju ćerku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Slušajte, ja sam rodila Kiju caricu, nemoj tamo da mi padaš! Ja moram da se umešam, znaš da to ne volim da radim. Sve što sam dala, dala sam u vezi tvog vaspitanja. Imala si ti lepu osnovu poštovanja prema svima i prema starijim ljudima. Poštovanje se nadograđuje, nemoj da imaš grižu savesti. Čujem se i sa Andrijom, iskreno da ti kažem, on te sad bolje upoznao otkad si ušla u rijaliti Kako ćeš odlučiti, samo idi srcem. Ti si moja krv i moje razmišljanje  - rekla je Nadica.

Kija je bila presrećna kada je čula da Andrija Lazović nije ljut posle njenog priznanja da još uvek voli svog supruga, što ju je mnogo iznenadilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drago mi je što si se čula sa njim, mislila sam da je pobegao - rekla je kroz smeh Kija, a onda je ponovo naglasila koliko je razočarana u Slobodana.

Ovaj razgovor razveselio je većinu zadrugara, a Nadica je za svakoga od njih imala samo reči hvale. Detaljno možete pogledati u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

'