AKTUELNO

Nisu svi takmičari uspeli da zapamte ovo.

Zadrugari su u toku dana spremno čekali pismo Velikog šefa kako bi zadatak koji dobiju od njega mogli što bolje da realizuju. Međutim, i ovoga puta dočekalo ih je veliko iznenađenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Drvo mudrosti pozvalo je vođu Slobodana Radanovića na razgovor, gde je on dobio jedan zadatak koji je morao da prenese svim takmičarima.

Drvo me zvalo i reklo mi da igramo igru gluvih telefona. Ja odlazim u pab, ja joj izgovaram rečenicu i onda se ona vraća, a samo u pabu sme da se prenese ta rečenica, međusobno ne smemo nikako. Drvo mi je samo tako reklo. Znači, ja odem kod Drveta, ono mi kaže rečenicu, ja odem kažem Maci, ona kaže Banetu i tako redom... - ispričao je Sloba.

Zadrugari su bili spremni za ovo, a onda je Sloba ponovo posetio Drvo koje mu je do detalja prenelo šta je ono što treba da ispriča svojim cimerima.

Foto: TV Pink Printscreen

Sastanu se dvojica siromaha, dva glavna prijatelja koja se nisu dugo videli. Pošto su se najpre pitali za zdravlje, upitaše jedan drugog: Kako ti sada životariš? Dobro, odgovara drugi. Što imam para sve mi je u žitu, što imam žita sve mi je u brašnu, što imam u brašnu sve mi je u hlebu i što imam u hlebu sve mi je u trbuhu - reklo je Drvo mudrosti, a onda je dalo znak da igra može da počne.

Foto: TV Pink Printscreen

Vođa je imao priliku da prvi ispriča Maci Diskreciji, a da li je ona zapamtila sve što je Radanović izgovorio i kako je ovu priču prenela Banetu Čolaku pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'