AKTUELNO

Takmičari su plakali od smeha.

Miljana Kulić se u ranim jutarnjim satima potrudila da isprati celokupnu situaciju koja se dogodila između Lune Đogani I Slobodana Radanovića. Oni su nasrnuli jedno na drugo, a obezbeđenje je svim silama pokušavalo da spreči eventualni fizički kontakt.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki šef je tim povodom poslao pismo na adresu Bele kuće, a na sastanku koji je usledio Kulićeva je ispričala svoju stranu priče.

Ja sam ustanovila da Sloba voli Lunu, jer kad se desilo ono sa Kijom i Filipom on uopšte nije odreagovao. Luna uopšte nije zaljubljena u Marka, ona tera inat Slobi. Ja sam se smejala kad je Luna udarila njega, rekla sam mu: Šta si tražio to si i dobio (smeh). To mi je bilo smešno stvarno, rekao joj je da je jadna. Ona je njemu bacila pivo, on je nju odgurnuo pa ga ona gađala sokom od borovnice. Ja sam rekla da treba da ga bije, prevario je ženu u rijalitiju, sledeći put zovi i mene da ga držim i ja. Tako da, glasajte za Slobu, on je ovde žrtva. Niko ga ne bi osuđivao da se razveo, a ovo mu se samo vraća - rekla je MIljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Takmičari su dugo raspravljali za stolom, a onda je Miljana odlučila da ispriča još jednu anegdotu iz svog privatnog života. Naime, ona je svoju vezu sa bivšim dečkom uporedila sa Luninom i Slobinom, a otkrila je i kako ljubomora lako preraste u bolest koju je i ona doživela.

Ja moram da vam kažem da je ta ljubomora bolest. A desila se meni jedna situacija. Mene je jedan dečko naterao da odemo u crkvu da se zakunem da ću da ga volim i da neću nikad da ga prevarim. I ja to uradim. Međutim, on je došao kod mene, 15 dana živeo kod mene, pa ja 15 dana kod njega. I ja njemu kažem: Skoči sa drugog sprata ako me voliš. I on šta će, skočio. Ja sam zvala majku, ona kaže: "Debili jedni, vi niste normalni" - ispričala je Miljana, a svi su prasnuli u smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je Kulićeva još ispričala pa je oraspoložila sve ukućane pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'