AKTUELNO

Bivši zadrugar otvorio dušu.

Nakon drugog preseka glasova, večeras je "Zadrugu" napustio Bora Santana a pre njega iz Bele kuće je izašao njegov najbolji drug, Bane Čolak. Santana je odmah po napuštanju luskuznog imanja nadomak Beograda porazgovarao sa novinarima u studiju televizije Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Još sam u šoku, ništa mi nije jasno, biće mi ok posle 10 minuta - rekao je Bora odmah na početku veoma uzbuđeno.

Santana se osvrnuo na ono što je obeležilo njegov devetomesečni boravak u "Zadruzi" a to su mnogobrojni sukobi sa Macom Diskrecijom kao i onaj koji se nedavno odigrao sa Marijom Anom Smiljanić.

Foto: TvPink Printscreen

Svestan su da su mi ljudi psovke zamerili. Krenuo sam u rijaliti a nisam ni znao šta je to. Nisam poznavao nju (Macu), bila mi je zanimljiva na početku. Hteo sam sa njom da napravim komediju, da gledaocima bude zanimljivo. Hteo sam da razbijem predrasude. Ali kad sam video da se ona zaljubljuje u mene, ja sam to prekinuo. Nisam znao da će to otiši toliko daleko - rekao je Bora.

Šoumen nije želeo da izgovori ni ime svoje bivše devojke, sa kojom je na početku rijalitija bio veoma blizak.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VOLELA BIH DA BAR JEDAN DAN BUDEM SAMA U ZADRUZI: Teodora želi da Anđelo ispadne pre nje?! (VIDEO)

Njeni glasači me nikad nisu zanimali. Nikada nisam hteo preko nekoga da se promovišem. Kada sam video da ima te armije, i da sam se zaljubio odvojio bih se od nje jer ne volim da budem u takvoj priči. Da sam hteo da pridobijem glasače, napravio bih ozbiljan šou. Deset puta bih bolje prošao da sam bio sam od početka. Ja sam osetio ljude i nisam hteo da ih kanalim. Nisam želeo da komentarišem nešto da nekoga ukanalim istinom, nije mi to trebalo. Verovatno sam znao sve tajne u kući. Neću ništa da pričam. Kad mi se to izdešavalo, razočarao sam se u sebe jer nisam dobro procenio devojku, nisam video da je poremećena - istakao je Santana.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'