AKTUELNO

Baloni su izmamili osmeh svih zadrugara.

U Zadrugu je danas stiglo pismo Velikog šefa kojim ih je obavestio da se podele u grupe jer ih očekuje prva igra. Kada su to učinili, dobili su još jedno pismo u kom im je rečeno da će brodićima biti prevezeni na drugu stranu kako bi započeli igru.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari su dobili balone pune vodom koje će morati da probuše viljuškom, dok jednu ruku drže iza leđa, a drugom pridržavaju viljušku na glavi. Vođa Lepi Mića je pažljivo objašnjavao pravila igre, a zatim su zadrugari pojedinačno smišljali najbolju taktiku kako bi njigova ekipa pobedila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugarima se ova igra veoma dopala, pa su se odmah podelili u grupe kako bi što pre započeli igru.

Foto: RTV Pink

Muzika je označila početak igre, a zadrugari su se smejali i takmičili kao deca željna pobede.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što je muzika prekinuta, zadrugari su brojali izbušene balone i komentarisali da je ova igra bila dobra, a potom je usledila i  muzika koja je označila početak nove runde .

Foto: Zadruga - RTV Pink

Druga grupa učesnika najbrže je izbušila balone pune vodom, a zadrugar Tomislav Toma Panić glasno je govorio da su zadrugari varali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bušili su balone rukom, gazda - urlao je Toma.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Takođe, bilo je i takmičara koji su birali sredstvo, a ne cilj, pa je treća grupa zadrugara dobijala komentare kako su pošetni.

Oni su najpošteniji - rekao je Vladimir Tomović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Očigledno je da su zadrugari učestvovanje u rijalitiju shvatili kao igru, ali ako se budu borili za prvo mesto Zadruge 2 kroz smeh, ali i ovako ratoborno, biće ovo jedna veoma zanimljiva sezona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu.

K. K.

#Zadruga 2

'