AKTUELNO

Vladimir Tomović u ljubavnom trouglu već na samom početku.

Još jedan večerašnji Ognjenov sagovornik bio je zadrugar Vladimir Tomović, sa kojim je porazgovarao o aktuelnom ljubavnom trouglu.

Foto: TvPink Printscreen

Na pitanje kako se oseća sa obzirom na trenutnu situaciju ljubavnog trougla koji se pojavio između njega, Stanije Dobrojević i Lune Đogani, on kaže da se oseća odlično.

Osećam se odlično. Nisam planirao ovakvu priču, dešava se nešto prelepo, ja sam se pogubio. Nisam lud. Ne mogu da se snađem u ovom trouglu. Simpatije su na različite načine. Lunu svaki ćošak podseća na Slobu. Prema Staniji isto osećam drugarsku simpatiju, kao i ona prema meni - rekao je Vladimir.

U nastavku razgovara voditelj ga je pitao da li može i da li želi da bude u nekoj vezi sa Stanijom:

Možemo i želim. Ni u ludilu nisam zamišljao da je ovakva devojka. Odličnu konekciju imam i sa jednom i sa drugom. Došao sam da ostanem do finala, ne trebaju mi njihovi fanovi za to, mogu i bez Stanije... Trening, proteini, tu smo se pronašli - izjavio je zadrugar.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj Ognjen mu je postavio pitanje, da li je moguće da se dogodi seks, na šta je on odgovorio:

Nemam barijera nikakvih, tati i mami sam rekao da kad im kažem "laku noć, mama i tata", to znači gasi se televizor - navodi crnogorski zadrugar.

U nastavku možete pogledati video razgovara Vladimira Tomovića i voditelja Ognjena Amidžića.

Autor: K.G.

Pogledajte: POKUŠAVAO JE NA SVE NAČINE DA NAĐE REŠENJE: Zadrugar se našao u BEZIZLAZNOJ SITUACIJI, ovo ga je veoma NAMUČILO! (VIDEO)

'