AKTUELNO

Mirko stao u pevačevu odbranu.

Kako je palo veče među zadrugarima je raslo usićenje zbog žurke koja sledi. Svi su oformili grupice, pa su se raštrkali po celom imanju "Zadruge 2". Luna Đogani je bila u društvu Mirka Gavrića i Save Perovića, pa je sa njima podelila kakve su zabave bile u prethodnom rijalitiju.

Luna je prepričavala svojim cimerima da je atmosfera na žurka koje je Veliki šef organizovao uvek bila na zavidnom nivou, a njeno raspoloženje je istog trenutka palo kada je spomenula Slobu.

Foto: TvPink Printscreen

Najjača žurka. Ja sam tad pokidala, sve dok me ovaj nije us*ao - rekla je Luna.
Ajde prekini. Prestani da dodeljuješ epitete. Sve prođe, kao da je bitno - povisio je ton Gavrić.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu, sve me ovde podseća na njega - odgovorila je ona.

Ipak, Đoganijeva nije produbljivala ovu temu i poslušala je Mirkove reči. Da podsetimo, na Gavrićevoj svadbi Luna se upoznala sa Slobom, a tada su krenule prve varnice, koje su se nastavile u Zadruzi.

Pročitajte još: KADA BI ME ĆERKA HRANILA JA BIH SE OBESIO, HRANI VAS PETORO: Lepi Mića i Marija Kulić zapenili žestoko jedno na drugo! (VIDEO)

Da li je na ovaj način Mirko pokušao da odbrani Slobu, da ga Luna ogovara ili je to uradio za njeno dobro ostaje da saznamo. Kako se završio njihov razgovor pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Mirko Gavrić

#Sloba Radanović

#Zadruga 2

'