AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno!

U Zadruzi je sinoć održana prva zvanična žurka kada je došlo do incidenta između Tome Panića i Bore Santane, zbog čega je maneken završio u zatvoru. On je tamo razlupao ceo inventar i ostao cele noći.

Foto: Rijaliti Zadruga

Danas kada se vratio plašio se odluke Velikog šefa, koji je upravo poslao pismo koje se odnosilo na njega.

Zadrugari, doneli smo odluku da, zbog uništavanja imovine Velikog šefa, Toma bude kažnjen mesečnim honorarom - pisalo je u pismu.

Foto: Rijaliti Zadruga

Toma je osetio potrebu da kaže šta ima.

Prvo bih se izvinio svojoj porodici zbog ovoga, sestričinama koje nikad nisam video, saznao sam pre ulaska da ih imam, svojoj majci se izvinjavam jer se sigurno potresla i takođe se izvinjavam devojci sa kojom imam nešto van ovoga. I obećavam majci da više neću piti alkohol jer sam preterao ovog puta. Sa Borom sam pričao, on je imao najbolju nameru. Sve je ovo za ljude, treba ovakve stvari da se dese da naučiš nešto. Izvinjavam se produkciji jer ja imam traume od zatvorenog prostora, to je iz mladosti. Ja sam napravio potpuni haos, polupao sve, krevet rasturio, prozor, izvinjavam se produkciji na tome i drago mi je što su doneli takvu odluku a ne diskvalifikaciju - iskren je bio Toma, kog je očigledno odluka Velikog šefa iznenadila.

Foto: Rijaliti Zadruga

Šta su zadrugari imali da kažu Tomi pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'