AKTUELNO

Želela je da otkrije sve.

Mlada dizajnerka odeće za pse, Dorotea Jovanović, našla se prethodne noći u centru skandala kada je Mina Vrbaški iznela detalje iz njenog privatnog života. Naime, Mina je navela da je lepa plavuša bila u vezi sa oženjenim muškarcem, koji ima preko četrdeset godina.

Foto: TvPink Printscreen

Dorotea je ove večeri porazgovarala sa Ognjenom Amidžićem na ovu temu i otkrila sve detalje koji interesuju javnost.

Razmišljala sam dosta zašto je Mina tako postupila. Nisam to očekivala. Bila sam kulturna prema njoj. Sve je počelo od toga kad smo se Joca i ja mazali kremom. Juče sam čula kako je ona rekla jednoj od bliznakinja "Moraš da se kloniš njega, ako bude išao za tobom ti se sklanjaj", tada sam videla da ima ogroman problem sa ljubomorom - rekla je Dorotea a onda se osvrnula na misterioznog muškarca:

Foto: TvPink Printscreen

On ima 30 godina, jako se mlad razveo, divna je osoba, ja sam to prekinula na samom početku. Ja nikome nisam želela da remetim život. Mina je to rekla iz čiste ljubomore. Ja zaista znam koliko je Mina mizerna i koliko se nisko spušta. Primetila sam da ona sve ovo radi zbog ljubomore. Ona je mali devojčurak. Nemam zbog čega da se pravdam. Ona se bori za egzistenciju ovde i mora nešto da radi.

Ona je prokomentarisala i svoj sukob sa Lunom Đogani, koji je nastao zbog toga što se Jovanovićeva naglo udaljila od njenog brata, Adama Đoganija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MARIJA PONOVO IZNERVIRALA MILJANU: Mene napadaj, a nju brani! Preznojila sam se od sramote! (VIDEO)

Luna i ja bismo i danas imale korektan odnos da se ona nije umešala izmešu mene i Adama. On je postao bezobrazniji. Izvređao me, on je psovao, Luna nije trebalo da se meša. Ja sam njemu dala do znanja da imam nekog napolju. Kada je shvatio da sam zaista to mislila, on je svoju sujetu pokazao na čudan način. On me je opsedao, kako on ima pravo da se meša u moje postupke - bila je začuđena dizajnerka.

Ona je istakla i da joj se ljubav u "Zadruzi" neće dogoditi jer već ima nekog ko je osvojio njeno srce.

Foto: TvPink Printscreen

Smatram da ovde ima lepih muškaraca, ali na emotivnom polju to je nemoguće, moje poštovanje i emocije se jako teško dobijaju. Imam nekog ko je zaradio svaku moju emociju i trud, što ne može da se poredi sa bilo kim - rekla je zadrugarka.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Dorotea Jovanović

'