AKTUELNO

Morao je da bude pravičan prema svima!

U Zadruzi je danas imenovan novi vođa, Bojan Gaćeša, koji je odmah održao sastanak i raspodelio poslove među zadrugarima. Nedugo posle toga došao je na red novi zadatak.

Foto: Rijaliti Zadruga

Naime, Bojan je morao da raspodeli budžet koji je Veliki šef poslao za ovonedeljne troškove:

Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Vođa će odlučiti ko je zaslužio koliko novca. Kažnjeni ste smanjenjem budžeta od 500 dinara, tako da 17 zadrugara treba da dobije 1.500 dinara, 16 zadrugara 2.500 hiljade zadrugara i 14 zadrugara 3.500 hiljade dinara. Vođa je taj koji će odlučiti ko koliko novca treba da dobije i neophodno je da i Veliki šef i gledaoci jasno čuju i vide ko je koliko novca dobio - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Rijaliti Zadruga

Nemojte da se ljutite, drndate, naravno da će biti onih koji će se ljutiti, ali šta je tu je - rekao je Bojan i počeo sa raspodelom budžeta.

Foto: Rijaliti Zadruga

Nemanja, Zorica, Zlata, Mića, Nevena, Mina, Vlada, David, Maja, Savo, Zerina, MC Damiro, Rada i Mika su dobili najveći budžet.

Mirko, Jovica, Olja, Aleksa, Nadežda, Marijana, Nataša, Aleksandra, Đuro, Brendon, Snežana, Marija, Lazar, Stanija, Bane i Cobe su dobili srednji budžet.

Svi ostali su dobili najmanji budžet, a kao i uvek, nije moglo da prođe bez svađe, pa je tako Zerina napala Boru Santanu, nakon čega je došlo i do fizičkog sukoba između Baneta i Bore, zbog čega je reagovalo obezbeđenje.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'