AKTUELNO

Porodični sastanak nije urodio plodom.

Po povratku petoro zadrugara iz kupovine nastao je pravi haos, prouzrokovan nezadovoljstvom nedostatka novca i hrane. Zamalo je došlo do fizičkog kontakta između nekolicine zadrugara, a pale su i suze.

Povodom ovoga, Veliki šef je poslao pismo kojim je obavezao zadrugare da održe porodični sastanak kako bi se uspostavili korektni međuljudski odnosi.

Dragi zadrugari, očigledno je da pojedinci imaju primedbe na današnju kupovinu i na to šta je doneseno iz kupovine. Neki su ostali bez novca, drugima nije kupljeno ono što je dogovoreno, treći misle da je teorija zavere. Odmah održite porodični sastanak na ovu temu i pokušajte da razrešite probleme u međuljudskim odnosima - pročitao je Vladimir Tomović pismo Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga su svi zainteresovani dobili priliku da se izjasne šta im je zasmetalo, a onda je nastao pravi haos. Svi su pričali uglas, a ponovo je bilo onih kojima je ova situacija bila previše stresna, pa su zaplakali.

Što se tiče kupovine, ovde je i prošli put priznato da se kralo. Ako si dala sve pare za cigarete, a ja sam dobio samo tri pakle, gde su ostale pare koji sam ti dao? - pitao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Nema potrebe da se bunite i ljutite na nekoga. Mi smo kolektiv i pomagaćemo jedni drugima. Moj predlog je sledeći. Da se napravi zajednički budžet, spisak za zajedničkom hranom, kafom i cigaretama - dala je Nadežda konstruktivan predlog, nakon čega je usledio aplauz.

Foto: TvPink Printscreen

Upravo ste me prevaspitali. Svaka vam čast. Ovo je najveći blam, što sam dozvolila da zaplačem. Mene je sramota što sedim sa svima vama - rekla je Zlata kroz suze.
Jako mi je ružno, ali bila sam u situaciji da vidim kada je Brendon došao po najmanji budžet. Znači Brendone ili Nadeždi vrati hranu ili budžet - otkrila je Darija.
Ja sam našem kolegi Bojanu dao 19600, ali nisam dobio sve, ali kada sam čuo šta je i kako bilo, ja razumem čoveka. Ja sam čovek dijabetičar i primam insulin, ja nemam brašno koje mi treba da jedem da bih popio tablete. Ali opet, ja sam zadovoljan sa svojom porodicom i ovime što sam dobio. Samo smo dobili četiri hleba za nedelju dana, i nemamo ulje, ali to što imamo podelićemo. Ja se zahvaljujem čoveku onime što mi je doneo i vratio mi 3500 - rekao je Rade Vasić.

Foto: TvPink Printscreen

Ove reči su ganule Baneta Čolaka, pa je svom cimeru poklonio vrećicu brašna, a Nadežda se saosetila sa ovom situacijom, pa je kroz suze zamolila ostale zadrugare da pomognu onima koji su ostali bez novca i hrane.

Snežana Ilić je takođe dobila priliku da se izjasni jer je ona ostala i bez namirnica i novca, a onda su zadrugari napravili šalu na njen račun parolirajući kroz Belu kuću.

Ovo je ludnica. Sudija lopove, sudija, lopove - pevali su zadrugari u glas.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZLATA NA IVICI NERVNOG SLOMA! GRCALA U SUZAMA zbog toga što je ostala bez ičega: ČEMER I JAD! (VIDEO)

Iako je sve krenulo sa velikom tenzijom, porodični sastanak se završio kroz pesmu, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'