AKTUELNO

Prvo je komentarisao njene grudi, a zatim i odnose u vezi.

Ove noći zadrugari su imali priliku da vide kako je Bora Santana komentarisao grudi Zerine Hećo, devojke svog druga iz prve sezone "Zadruge", Baneta Čolaka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Santana nije imao komplimente na Zerinin račun, a kada su Bane i ona saznali kako ih je Bora komentarisao nastao je ogroman sukob za crnim stolom.

Jako je neprimereno da ovako komentarišeš, ovim vređaš sebe, njega i vaše prijateljstvo - rekla je zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo je ružno ovakvo njegovo ponašanje. Mnogo puta me je podbadao, ja njega nikad nisam izdao. Ovo će uticati na naše prijateljstvo, posle ove noći sigurno. Ja Boru i njegovu bivšu devojku Macu nisam komentarisao, osim kad ga je psovala, tada sam ga branio. To je Bora, on će meni za pet minuta da priđe i da mi kaže da ovo nije mislio, ali mislim da mu ovoga puta neću oprostiti - složio se Čolak.

Zerina se nije zaustavila te je nastavila da objašnjava Bori zašto se Bane više ne druži sa njim.

Upravo ovo što radiš, praveći neki humor, bacaš u vodu 9 meseci koje si proveo sa njim, mene ne moraš da voliš, ali sa njim si proveo ovde 9 meseci. Ti mene kriviš zato što se vas dvojica ne družite. To nema veze sa vezom. Ja sam njemu rekla da ide da se druži sa tobom, ali on ne oseća potrebu za tim. Milim da vi niste pravi prijatelji, vi ste drugari ali to ni drugari ne rade, da ga ovako podje*avaš za stolom. Mene možeš da komentarišeš - istakla je Hećo.

Foto: TvPink Printscreen

Santana je dugo ćutao i slušao, a onda je odlučio da progovori. On je otkrio i šta Čolakova majka Jasmina misli o potencijalnoj snaji, što je Zerinu posebno pogodilo.

Sram te bilo Boro što si uradio to tvom drugu Banetu. Ja ne znam ko je ta osoba koja priča tako o svom drugu. Ja ništa loše ovde nisam rekao, sem da mi se ne sviđaju njene grudi, izvini Bane, izvini Zerina. Znaš dobro koliko si mojih drugara izneo i izneverio napolju. Mislim da te tvoja devojka maltretira i mnogo mi je žao. Da li je Čolak onaj Čolak koji je bio onih 9 meseci? Pričao si da nećeš dozvoljavati da ti devojka naređuje, a ova te sada maltretira. Kada smo bili kod njega kući, njegova majka nam je rekla da joj se ne sviđa zerina. Kada Bane nije poslušao svoju majku, kako bi poslušao mene - rekao je Santana.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je klasična laž. Ne želim da pričam o spoljnom svetu. Zerina je bila kod mene i ona zna kako se moja mama ophodila prema njoj. Pravo prijateljstvo ne može da razdvoji ni jedna žena - odbrusio je Bane.

Zatim je šoumen odlučio da objasni zbog čega pokušava da razvoji svog prijatelja od njegove devojke.

Ti nisi za njega, to je moje mišljenje. Ja njega gotivim i volim kao druga. Ti njega ne voliš, meni je žao ali ti njega ne voliš, majke mi. Maltretiraš ga svake noći u krevetu, vidim šta mu radiš. Meni je žao - rekao je Bora, a zatim otkrio šta je Čolak radio pre ulaska u "Zadrugu".

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Luna Đogani PONIZILA VEZU Stanije i Vladimira: SVE JE OVO PRDINA BARA, a onda je Nadežda PRIZNALA da joj se SVIĐA TOMOVIĆ! (VIDEO)

Priznaj da si ukrao sat Dušana Zdravkovića - rekao je Santana, što je Bane negirao.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Zerina Hećo

'