AKTUELNO

Njihovom ratu se ne nazire kraj.

Četvrtak je rezervisan za gledanje snimaka koji su obeležili dane iza zadrugara. Ove noći, učesnicima najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", pušten je klip na kom Olja Bajrami i Bojan Gaćeša komentarišu trudnoću i gubitak bebe Nevena Arsić.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su pogledali snimak, oglasili su se glavni akteri, a zatim je otkrivena još jedna tajna iz veze Nevene i Bojana koja je prekinuta neposredno pred početak "Zadruge 2".

Ona i sama zna da ja ne verujem u tu priču zato što mi je to samo jednom rekla, nije iznela nikakav dokaz, posle se više nikada nismo čuli. Ja tačno znam sa kojim devojkama bi trebalo da imam decu. Te žene se ne nalaze ovde, a druga stvar je što ne želim sada da imam dete, previše sam mlad da imam dete. Sa moje strane, posle mesec dana kada ti devojka da da uradiš takve stvari, naravno da ćeš da posumnjaš u njen moral. Ipak, shvatio sam da nije takva - rekao je Gaćeša.

Foto: TvPink Printscreen

To nije nimalo naivna stvar. Nemam ništa s tim, to je između vas dvoje i vi to raspravite - ogradila se Olja.

Zatim je ustala Nevena i naglasila da je Bojan želeo da ima dete sa njom, te da je zbog toga i ostala trudna.

Na tu temu ja sam rekla šta sam imala. Znam šta sam, ko sam, on mi je posle trećeg dana kad smo se zabavljali rekao da želi da ima dete sa mnom - rekla je bliznakinja.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' si normalna ti, kako možeš tako nešto da pričaš - urlao je Gaćeša.
Ja nisam neka splavarka, nisam takva devojka. Ne mogu da slušam ovo. Nisam mogla da zamislim da ovo mogu da doživim, ovo menja mnogo toga u mojoj glavi. Reći ću mu samo - Sram te bilo. Neću nikome da se pravdam. Niko nije pao s marsa, neću nikoga da jurim, uvek sam bila za porodicu, ali on je počeo da se sprda sa tim, i ja neću nikoga da jurim - rekla je Arsićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je želeo da sazna detalje ove romanse, kao i da li je ovo bila veza iz strasti ili nešto ozbiljnije.

Devojka laže da sam joj rekao da želim da imam dete sa njom. Da želim dete ne bih imao sa njom već sa devojkom pre nje sa kojom sam bio dve godine u vezi. Ne verujem joj ništa na konto te trudnoće - naglasio je Gaćeša.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZERINA POZELENELA OD MUKE! Bora otkrio da Banetova majka ne može očima da je gleda! (VIDEO)

Ti i ja smo posle tvoje reakcije raskinuli i kako drugačije da ti kažem nego preko vajbera - završila je Nevena.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Bojan Gaćeša

#Nevena Arsić

#Olja Bajrami

'