AKTUELNO

Nema lepe reči za njih.

Voditelj Ognjen Amidžić je okupio tri rijaliti šmekera Vladimira Tomovića, Jovicu Putnikovića i Bojana Gaćeša kako bi prokomentarisali dešavanja koja su obeležila prethodnu nedelju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jovica i Bojan nisu u korektnim odnosima sa Vladom, i to sve zbog čuvene "afere puding" u koju su umešana ova dva zadrugara.

Glavna tema oko koje se povela polemika jeste odnos Nataše Moskve, Lazara Jeremića i Jovice.

Ne zanima me šta momci kažu. Ja sam rekao da neću popričati sa njim (Bojanom). On(Jovica) nema nikakv stav, momak ni sa čim ne zrači. Kada nekoga gledaš a ništa ne vidiš. Još sam čuo nešto, što mi je pokazalo kakav si zapravo. Mina, Lazar i ja smo ga ovde ostavili u rijalitiju. On nije znao gde je, bio bi kao prasence. Bez tog Lazara, kome skidaš ribu... Muškarcu Lazaru koji je prema njemu bio fer 101%. Onog momenta kada je saznao da Lazar ima nešto sa tom devojkom, on je trebao da kaže da ne želi da ništa ima sa tom curom. Ti si završio sa Minom, odmah krenuo sa ovom, onda ova treća, četvrta će biti najgora - rekao je Vlada, a ona se uključio i Jovica:

Foto: TvPink Printscreen

Nataša je meni jutros rekla ako ostane da ima nešto da mi kaže i rekla mi je u garderoberu da joj se sviđam. Nije htela prvo zbog Mine, onda je uletela priča sa Miljanom. Ja sam rekao Lazaru da neću to da radim zbog njega - objasnio je trener.

Foto: TvPink Printscreen

Vladimir je stavio do znanja Jovici da se neće družiti sa njim jer ne smatra da on poseduje kodekse koje bi jedan muškarac trebalo da poseduje.

Ja sa tobom ne bih mogao ni sa se pobijem. Ti ne znaš da se biješ, ne znaš da udariš i ako si se bio verovatno si se negde izgrebao. Ti ne znaš ulicu da pređeš bez konsultacije - odbrusio mu je Vlada.

Foto: TvPink Printscreen

Potom se oglasio i Bojan i priznao kako stoje stvari na ljubavnom planu i da li mu se neka devojka dopala.

Sa Oljom je gotovo, sada sam slobodan čovek. Družim se sa devojkama sa kojima se do sada nisam družio. Odgovara mi Rebekino drušvo, ali ni sa jednom devojkom nisam u vezi - rekao je Bojan.

Foto: TvPink Printscreen

Jovica je takođe otkrio Vladimiru da Mina igra igricu od početka rijalitija i da je imala na umu da pridobije Vladinu pažnju, ali se ipak Putniković uhvatio u mrežu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Pročitajte još: ZAGRLILA GA I NIJE HTELA DA PUSTI: Njoj nije stalo do tebe, ovo je rijaliti! Luna tešila Lazara nakon njegovog saznanja DA JE MOSKVA BACILA OKO NA JOCU! (VIDEO)

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'