AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti.

U Beloj kući vlada opšti haos, a zadrugari nimalo nisu očekivali da će gledaoci kraj malih ekrana obratiti pažnju i na najsitnije detalje iz svih dešavanja koja su obeležila prethodna nekoliko dana.

Voditelj Milan Milošević posetio je sve ukućane kako bi im postavljao ,,Pitanja gledalaca", a među prvima je za stolom ustala i Luna Đogani, čija priča sa Slobodanom Radanovićem  u najgledanijem rijalitiju i dalje intrigira javnost.

Foto: RTV Pink

Gledaoca je zanimalo šta osim krstića i majice još poseduje, a što joj je poklonio njen bivši dečko sa kojim je započela ljubavnu romansu u Zadruzi 1, a ona je bez dlake na jeziku oštro odgovorila.

Samo krstić i majicu, ništa drugo. On u svakom izlaganju kad priča u emisijama ponaša se kao da me se stidi. Ja znam da to nije istina, ja znam šta je on pričao pre emisije. Ja njemu ne verujem ništa. Volim osobu koju sam ovde upoznala. On priča da nema ništa ni sa čim, kao da me ne poznaje, nemoj da se folira, jer ako je počnem da pričam, neće mu biti dobro. Ja patim i dalje, to je istina - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kakve je reakcije izazvala ovim izlaganjem, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Luna Đogani

'