AKTUELNO

To je bio onaj stari, zaljubljeni Sloba - priznala je Luna!

Modna blogerka Luna Đogani zatražila je od Drveta mudrosti da joj pusti da vidi spot i čuje pesmu svojih roditelja Anabele Atijas i Gagija Đogani, a da bi joj ta želja bila ispunjena morala je da oda jednu tajnu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Luna je Drvetu mudrosti pričala o svom bivšem dečku Slobodanu Radanoviću i priznala kako je izgledao njihov poslednji razgovor.

Pre nego što sam ušla u Zadrugu, Sloba i ja smo imali video poziv i videla sam da mu je bilo mnogo teško. Pitala sam ga kako bi se osećao da ja nađem dečka i on nije hteo da mi odgovori. Bio je veoma tužan poziv - započela je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Takođe, Luna je priznala da je to bio veoma tužan poziv koji je probudio emocije, kao i da je tada videla starog Slobu koji je bio zaljubljen u nju.

To je bio Sloba u kog sam se ja zaljubila. Onaj zaljubljeni Sloba i tako je i pričao sa mnom. Baš smo lepo pričali i čak smo se jedno vreme samo gledali i ćutali. Kada sam predavala telefon, on je bio poslednji koga sam zvala - pričala je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Modna blogerka je imala želju da sazna da li su Slobine emocije bile iskrene, a odgovor koje je dobila joj se i više nego dopao.

Kada sam ga upitala da li sam mu stvarno uništila život, on mi je rekao da to nije istina i da se on zaista zaljubio u mene - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što je otkrila kako je izgledao njihov razgovor, izjavila je da je njena ljubav oduvek bila jača od njegove.

Nismo razgovarali o osećanjima jer nema poente. Dva meseca se nije potrudio da budemo zajedno. Kada sam ga videla zaplakala sam, a on to nije razumeo. Nikada me nije voleo kao što sam ja njega volela - zaplakala je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Zadruga 2

'