AKTUELNO

Tešila je Zorica Marković.

Pevačica Olja Bajrami danas je plakala u dvorištu, a sve vreme ju je tešila koleginica i cimerka Zorica Marković. U jednom momentu Zorica je spomenula i novinarku Katarinu Ristić.

PROČITAJTE: OLJA SE UPLAŠILA KETI? Ristićeva joj poručila: Rekla je da bi volela da me vidi i da mi postavi par pitanja, čekam! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Katarina je ušla u utorak veče, a ranije pre toga Tomislav Panić ju je javno ostavio zbog Olje Bajrami koja je govorila kako bi volela da u "Zadrugu 2" uđe Tomina bivša devojka kako bi joj postavila par pitanja.

Nakon što je Katarina ušla u "Zadrugu 2", Olja se povukla i nije razgovarala sa novom cimerkom. Tokom razgovora sa Zoricom, Olja je rekla kako je napolju čeka osoba koja joj je mnogo važnija od Tome.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Teško mi je! Tri godine me unazadio. Ja ono ništa nisam morala. Išla sam svojim putem, imala sam svoj put. Nisam sa njim imala ništa, samo smo se poljubili. Nismo ni s*ks imali! - pričala je Olja.
Ne može svako da te voli, ali svako će da te upamti! Iskoristi ovo! Imaš svoj stav, budi aktivna za stolom i glavu gore! Hvala Bogu zdrava si sada! Ne razumem. Moraš da naučiš, makar ovde, da voliš mnogo sebe. To što je Keti ušla sa takvim stavom, ima pravo! Ženo gazi dalje, pevaj, imaš hit i ne puštaj to! - tešila je Zorica Olju.

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: Ona je klasična folirantkinja: KETI OPLELA PO OLJI BAJRAMI, PEVAČICA NIJE PROGOVARALA! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Olja Bajrami

#Tomislav Panić

'