AKTUELNO

Njen status je na klimavim nogama!

Pismo Velikog šefa je stiglo i iznenadilo zadrugare. Jedina koja se oduševila njegovim sadržajem bila je Miljana Arsić koja je spomenuta u pismu kao vođa koja nema autoritet i koju zadrugari glasanjem moraju da promene ili zadrže uz smanjenje budžeta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na nepoštovanje pravila i da niste bili svi za stolom, postavlja se pitanje da li je vođa sposoban da uspostavi autoritet ili to nema veze sa vođom. Sada svi pojedinačno ustanite i glasajte da li ćemo Vas kazniti nedeljnim budžetom ili smenom Vođe - glasilo je pismo.

Lepi Mića je ustao i naveo da i kada je on bio vođa nije mogao nad nekim zadrugarima da uspostavi autoritet.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti jesi sposobna, samo nisi zainteresovana, još dva dana si vođa. Mislim da nema svrhe da te menjamo. Ja kada sam bio vođa nekada nisam mogao toj ''vip loži'' da dokažem da moraju da sede za stolom - rekao je Lepi Mića.

Većina zadrugara je tražila da se vođa smeni kako ne bi došlo do smanjena zajedničkog budžeta. Zorica Marković se tome protivila, navodeći kako su pojedini zadrugari nevaspitani i da ne poštuju rijaliti ni televiziju Pink.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Imajte u vidu gde se nalazimo, nije u redu da zbog para menjamo, ali ovde se krade svaki dan. Ovo su drugačije okolnosti. Ja sam prva koja prva ode na cigaretu, ali ja se vratim. Ja na druge načine nadoknadim te moje kratke pauze - rekla je Zorica.

Tokom sastanka došlo je do rasprave između Nemanje Tošića i MC Damira zbog reperove pretnje da će svima da ukrade pare i da živi, šta god odlučili na današnjem sastanku. Nakon što se Damiro vratio, Toma Panić je ustao i počeo da vređa repera gnusnim rečima

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mrš napolje, mrš, idi se okupaj, sram te bilo - vikali su Nemanja i Toma na Damira, ali se situacija smirila vrlo brzo, pa su ostali nastavili da iznose mišljenje o tome da li će da menjaju vođu ili da im se smanji budzet.

Luna Đogani je ustala i rekla da nema poentu da se vode debate o tome kako ostali zadrugari ne poštuju i da će uvek, svake nedelje vođe barem jednom doću u tu situaciju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ko god bio, ovakvih situacija će da bude, meni je svejedno. Majke mi evo, do kraja rijalitija ćemo nailaziti na ove situacije. Hajde, da te smenimo, vidim da želiš to - rekla je Luna.

Sastanak je završen, a zadrugari iščekuju pismo Velikog šefa kako bi saznali njegovu zvaničnu odluku.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prlogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Miljana Arsić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Zorica Marković

'